homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatiile cu mamele-3

#39 2009-08-27 01:55:26

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: relatiile cu mamele

mai tarziu le veti da dreptate...la 18-19 ani ti se pare ca deja esti independenta ca ce faci e bine etc...
mai tarziu va veti linisti....cat despre mame unele sunt exagerate dar in cazul lui april si kemikal nu se pune problema
cat despre faza ca il iubesc prea mult putine fete au ramas cu iubitul de la 17 ani...si au ajuns la casatorie..au fost cazuri dar procentul ar fi de 5-6%
faza cu il iubesc mult etc si e the one poate fi intr-adevar pasagera mai ales la varsta asta

#40 2009-08-27 02:21:06

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Melany1 chiar nu vreau sa cred ca e o faza trecatoare..suntem impreuna de un an, si...chiar mi-a aratat ca ma iubeste, el are 19, suntem tinerei, si..stiu multe cupluri care au rezistat si au inceput tot pe la 17 ani, deci, mi-as dori sa nu fie o relatie trecatoare, am mare incredere in el, chiar pot sa spun ca el e sufletul relatiei, cel inimos care isi face mereu griji pentru mine si ma protejeaza de toate, ma intelege si ma sprijina. Nu prea imi vine sa cred ca peste cateva luni, un an o sa se termine tot, daca pana acum nu ne-am plictisit deloc unul de altul, dar da, suntem inca la inceput.
On topic:
In ultima luna am inceput sa vorbesc mai mult cu mama, adica, asta mi-am dat seama pentru ca ma intreaba des de prieten, si e fericita ca ies cu el si ca ma aduce acasa deeeee un an de zile, every day  hjarta  hjarta Dar grija ei ramane tot tata, care mie mi se pare un om calm, nu asa 'iesit din comun' cum il crede ea, in stare sa ne dea afara din casa rotfl

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#41 2009-08-27 02:36:23

star.child
Full member
Inregistrat: 2009-06-29

asa e melany, ai dreptate. vom fi si noi mame si o sa simtim pe pielea noastra ceea ce simt mamele noastre acum. eu ma vad, ca de acum incep sa ma ingrijorez daca fratele meu de 11 ani nu vine de la joaca inainte de lasarea intunericului.
nici eu nu m-am inteles bine cu ai mei pe la 12-13 ani cand incepusem sa fiu foarte rebela. vreo 2 luni fara telefon, bani de haine, si iesit din casa, m-au facut sa imi schimb comportamentul.. treptat am inceut sa ii impartasesc mamei mele mai multe lucruri din viata mea, intamplari de la scoala, ii vorbeam despre prietenele mele, despre baieti, si asa ne-am apropiat foarte mult. la 14 ani imi spunea ca dupa ce o sa implinesc 15ani sa umblu cu prezervative dupa mine, ca baietii sunt neglijenti in privinta asta. de curand mi-a zis ca daca am nevoie de pastile, pot sa iau de la ea (ia anticonceptionale de vreo 5ani).

eu va zic sa incercati voi sa va apropiati de ele. chiar daca ati mai incercat, mai faceti`o odata.. si daca tot nu se schimba nimic, atunci puteti spune ca macar voi ati incercat.

le : iar chestia asta cu viata sexuala mi se pare putin "trasa de par".. care e diferenta intra a o face la 18ani si a o face la 17ani si 11luni? "senzatia" e aceeasi ..

kemikal a scris:

On topic:
In ultima luna am inceput sa vorbesc mai mult cu mama, adica, asta mi-am dat seama pentru ca ma intreaba des de prieten, si e fericita ca ies cu el si ca ma aduce acasa deeeee un an de zile, every day  hjarta  hjarta Dar grija ei ramane tot tata, care mie mi se pare un om calm, nu asa 'iesit din comun' cum il crede ea, in stare sa ne dea afara din casa rotfl

eee .. vezi ca se poate?  applause

Ultima oara a fost editat de star.child (2009-08-27 02:45:50)

Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

#42 2009-08-27 09:28:25

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

aoleu fetelor, voi va plangeti la 17-18 ani?
eu am 23 si nush daca sa-i zic sau nu mamei ca azi-noapte a dormit al meu la mine, ca ei au fost plecati lol
mama, cu obiceiul ei de a duce totul la extrem si de a face din tantar armasar si de a se intreba mereu oare ce-o sa zica lumea...  spranceana toti in jurul ei fac asta, dar sa nu cumva sa se intample si la noi  spranceana

#43 2009-08-27 09:46:17

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

eu zic ceva: mai bine o mama protectiva decat una care nici nu te baga in seama. Cand eram in generala /liceu aveam cateva fete cu parinti mai bogati, care erau mereu ocupati la servici, la firmele proprii.. si copii faceau ce voiau, aveau bani o gramada dar nu aveau parinti. cu ochii mei am vazut o scena: prietena mea, mama destul de rece, mereu ocupata, trebuia sa vorbeasca cu ea despre o problema pe care o avusesem la scoala. mama i-a zis: ia banii din sertar, vorbim diseara. problema de la scoala nu era de bani, un tigan se luase de ea.. ma-sa nici nu a bagat-o in seama!! si crek nici in ziua de azi nu stie..

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

Publicitate

loading...

#44 2009-08-27 09:59:11

camysh
Moderator

da, nasol mary sad
dar de ex, pe mine ma enerveaza ca desi am o varsta, am un loc de munca etc. ea nu renunta la unele idei invechite, desi vede ca in jurul ei toti fac asa... oricum, daca ma intreaba o sa-i spun si asta este. sa-i para bine ca nu o mint.

#45 2009-08-27 11:51:05

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

april sunset a scris:

ryanna22 a scris:

april puss   kram  kram  kram  `pare rau k mama ta te face sa suferi...gandeste`te in 1 rand k nu o face k rautate, poate asa crede ea ca`i mai bine, sa ti petreci timpul si k prietenii, nu doar k iubitul...poate se gandeste ca nu o sa fii toata viata cu el si se teme ca o sa suferi cand o sa va despartiti...asa gandeam si eu knd eram de varsta ta, si o "uram" cand nu ma lasa sa fac ce vreau...mai tarziu mi`am dat seama ca avea si ea dreptate...din pacate ei au alte conceptii si nu se gandesc ca ingradind libertatea copilului nu fac decat sa`i intoarca impotriva lor sad

stiu ca nu o face din rautate, dar m-am saturat sa ma "gandesc" numai eu si sa-mi dau seama numai eu de anumite lucruri. sa-si mai dea si ea seama cat de mult greseste. o fi bine sa-mi petrec timpul si cu prietenii...daca as avea, dar nu am si nu ii am pt ca nu mi-i doresc, pt ca eu nu pot fi o prietena buna, nu-mi place sa fiu la "dispozitia" altora, in sensul daca au vreo problema sa o aibe in alta parte cum ar veni, daca n-am chef sa ascult smiorcaielile altora, logic ca nu ma duc sa le ascult si tot la fel de logic nu ma va mai chema nimeni pt ca nu sunt dispusa sa ajut cand e nevoie. stiu, e total gresit, dar asa m-am obisnuit. imi ajung problemele mele si sincer mi-e bine doar cu ele, nu am nevoie si de ale celorlalti.
si daca n-o sa fiu toata viata cu al meu, chiar si eu ma gandesc ca se poate intampla orice si ne despartim, dar macar cat inca sunt cu el sa ma lase naiba in pace sa ma bucur de ce am si sa profit cat inca mai am. am vorbit de majoratul meu, ca de aici a inceput totul, i-am cerut un weekend in sibiu sau cluj cu ei si cu al meu...pff, pai cand auzi de prieten deja i se inecara corabiile si incepu cu tot felul de pretexte idioate ca sa nu-l luam si pe el cu noi. nici o problema, o sa ma duc la scoala, ajung acasa si stau inchisa pana trece ziua ca si asa ce mare rahat, e doar un amarat de majorat, nu moare nimeni daca nu mi-l fac...sunt un car de nervi! multumesc pt raspuns, ry. tot ma ajuta sa vad ca ii pasa cuiva si incearca sa ma faca sa ma simt mai bine kram  puss ai grija de tine, am iesit ca termina al meu serviciul, ma duc sa-i plang pe umar lol

apri, dar de ce nu`l plak pe iubitul tau?ce are impotriva lui?m`i se pare normal k daca e majoratul tau(care e o data`n viata) sa`ti faca pe plak, sa te lase sa petreci cum vrei tu...poate in cele din urma revine la sentimente mai bune smile   puss

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-08-27 11:52:11)

#46 2009-08-27 12:35:18

camysh
Moderator

pai mama ta nu stie ca frumusetea e trecatoare? roll
asta legat de voi doi...

#47 2009-08-27 12:51:00

ryanna22
Hero member

asa sunt mamele roll ...intotdeauna ne vad pe noi cele mai frumoase, cele mai cele, si l`i se pare k nimeni nu se ridica la nivelul nostru....april dar tu ai avut o discutie asa mai serioasa k ea? sa`i spui mama fac 18 ani, nu mai sunt un copil sa`mi controlezi orice miscare,sa`mi zici la ce ora sa vin aksa...in plus cum vrea sa`ti faci prieteni daca stai mai mult in casa? neutral

#48 2009-08-27 12:57:15

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

eu am o problema putin oftopic: de ce credeti ca daca aveti 18 ani sunteti deja mari?
eu cand ma gandesc ce tampenii aveam in cap la 18 ani...nu inseamna ca daca ai 18 ani gata poti face ce vrei
plus ca inca esti la liceu....si inca depinzi de ei
poate cand veti intra la facultate puteti sa va razvratiti...munciti ,aveti banii vostrii si e normal sa veniti si cu pretentii

#49 2009-08-28 12:33:04

ryanna22
Hero member

apri,cum mai esti? kram
P.S. vezi k ti`am lasat un e-mail smile

#50 2009-08-29 13:00:31

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

nici relatia mea cu mai`mea nu e extraordinara. dar, avand in vedere ca o vad o data pe an, e ok. mai mare baza am in bunica, femeie de 70 de ani, care are  idei mult mai moderne...

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#51 2009-08-29 13:16:50

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

Danae a scris:

nici relatia mea cu mai`mea nu e extraordinara. dar, avand in vedere ca o vad o data pe an, e ok. mai mare baza am in bunica, femeie de 70 de ani, care are  idei mult mai moderne...

si bunica mea e la fel smile

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#52 2010-03-28 21:26:46

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Redeschid topicul acesta pentru ca am o intrebare: e normal/frumos sa nu-mi placa de mama cateodata? Probabil ca suna ca o intrebare puerila, dar atunci cand vin acasa imi dau seama cat de mult nu ni se mai potrivesc opiniile. De cele mai multe ori nu incerc sa o contrazic, ci doar ma gandesc "Cum poate sa aiba asemenea idei in cap?". Si ma simt vinovata pentru ca nu mi se pare frumos sa o judec, avand in vedere cate a facut pentru mine.
De multe ori ma gandesc ca daca n-as fi plecat poate ar fi fost altfel...asa ca va intreb pe cele care nu mai locuiti cu parintii cam cat de des ii vedeti pe saptamana/luna. Eu nu mai stiu cum sa ma impart cand sunt acasa, pentru ca mama m-ar vrea acasa cat mai mult dar as vrea sa pot sa-mi vad si de treburile mele in acelasi timp. Mi-e teama ca poate sunt prea atasata de ea si nu vreau sa ma afecteze chestia asta pe viitor, sa ma impiedice sa fac anumite lucruri...

#53 2010-03-28 22:10:08

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Space, aşa g?ndesc şi eu despre mama uneori pentru că pur şi simplu nu putem să ne ?nţelegem asupra unor chestiuni; şi mă deranjează că nu poate accepta că poate am şi eu dreptate... nu o dată i-am explicat că ?nţeleg de ce nu poate să fie de acord cu anumite lucruri legate de mine şi de acţiunile mele pentru că are o altă experienţă de viaţă dec?t mine plus mentalitatea şi felul ?n care a fost crescută şi a trăit, dar mi-aş dori doar să fie fericită dacă eu sunt fericită... şi chiar nu cred că-i cer luna de pe cer la faza asta! Mi-aş dori să am şi eu o relaţie cu mama ?n care să pot să-i spun orice şi să mă bucur alături de ea, dar refuză să ?nţeleagă, e ?ncăpăţ?nată şi atunci renunţ să mă mai obosesc să-i explic.
Iar ?n ceea ce priveşte chestiunea cu timpul petrecut acasă: pe c?t posibil ?ncearcă să ?mpaci şi capra şi varza şi mai ales dacă eşti şi ataşată de mama ta, să petreci şi cu ea ceva timp...

#54 2010-03-28 22:54:31

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

space cand mergi acasa incearca sa imparti cumva treburile. eu una nu am probleme. merg acasa 1 data pe luna cu sotul si de obicei ajungem dupa amiaza si plecam ziua urmatoare tot pe dupa amiaza. prea multe de facut nu am pt ca nu mai am amici ramasi in oras deci acel scurt timp e alocat alor mei. de sarbatori cand stam mai multe zile, iesim si singurei prin oras la plimbare la un suc ceva, sau cu ai mei la un restaurant.
mama ta ar trebui sa fie constienta ca  ai viata ta. eu o mai chemam pe mama sa vada un film cu noi (tata nu se uita big_smile ) si la inceput zicea sa stam noi singurei linistiti in camera ca nu vrea sa deranjeze si am luat-o o data tare de acu cand ii zic sa vina cu noi sa mai stam la o vorba ceva vine big_smile imi place de ai mei ca mereu mi-au dat libertate, nu au stat pe capul meu si nici nu s-au bagat in viata mea. oricum vorbim zilnic la telefon pt ca nu locuim in acelasi oras

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2010-03-28 22:57:01)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#55 2010-03-28 23:04:16

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

LadyPink, din raspunsul tau eu inteleg ca e ceva normal sa fie neintelegeri intre noi si mamele noastre. Culmea e ca atunci cand eram mai mica (pe la pubertate) ma intelegeam mult mai bine cu ea, dar acum incep sa o "judec" si cateodata mi-e rusine de mine. Adica ma gandesc "cu ce drept?" o judec eu, ca e mama mea etc. Dar in acelasi timp, mi-as dori sa ma inteleaga mai bine si sa pot sa-i spun orice.

#56 2010-03-28 23:30:30

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Nu ştiu dacă e neapărat normal sau nu să fie ne?nţelegeri, dar ?ţi zic că mi se ?nt?mplă şi mie. Eu ?ncerc să nu o judec pentru că ?mi dau seama că probabil şi eu aş g?ndi la fel ?n locul ei, dacă aş fi fost crescută aşa cum a fost ea şi mi-aş fi trăit viaţa aşa cum a făcut-o ea. Dar da, şi eu aş vrea să pot să-i zic mai multe... dar dacă nu se poate, prefer să mă ascund sau pur şi simplu să le ţin pentru mine dec?t să mai dau prilejul la diverse discuţii, că nu obţinem niciuna dintre noi ceva bun din asta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.