|
Nu esti logat.
Relatiile cu mamele-3#39 2009-08-27 01:55:26
Re: relatiile cu mamelemai tarziu le veti da dreptate...la 18-19 ani ti se pare ca deja esti independenta ca ce faci e bine etc... Offline #40 2009-08-27 02:21:06
Re: relatiile cu mameleMelany1 chiar nu vreau sa cred ca e o faza trecatoare..suntem impreuna de un an, si...chiar mi-a aratat ca ma iubeste, el are 19, suntem tinerei, si..stiu multe cupluri care au rezistat si au inceput tot pe la 17 ani, deci, mi-as dori sa nu fie o relatie trecatoare, am mare incredere in el, chiar pot sa spun ca el e sufletul relatiei, cel inimos care isi face mereu griji pentru mine si ma protejeaza de toate, ma intelege si ma sprijina. Nu prea imi vine sa cred ca peste cateva luni, un an o sa se termine tot, daca pana acum nu ne-am plictisit deloc unul de altul, dar da, suntem inca la inceput. Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #41 2009-08-27 02:36:23
Re: relatiile cu mameleasa e melany, ai dreptate. vom fi si noi mame si o sa simtim pe pielea noastra ceea ce simt mamele noastre acum. eu ma vad, ca de acum incep sa ma ingrijorez daca fratele meu de 11 ani nu vine de la joaca inainte de lasarea intunericului.
eee .. vezi ca se poate? Ultima oara a fost editat de star.child (2009-08-27 02:45:50) Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare! Offline #42 2009-08-27 09:28:25
Re: relatiile cu mameleaoleu fetelor, voi va plangeti la 17-18 ani? Offline #43 2009-08-27 09:46:17
Re: relatiile cu mameleeu zic ceva: mai bine o mama protectiva decat una care nici nu te baga in seama. Cand eram in generala /liceu aveam cateva fete cu parinti mai bogati, care erau mereu ocupati la servici, la firmele proprii.. si copii faceau ce voiau, aveau bani o gramada dar nu aveau parinti. cu ochii mei am vazut o scena: prietena mea, mama destul de rece, mereu ocupata, trebuia sa vorbeasca cu ea despre o problema pe care o avusesem la scoala. mama i-a zis: ia banii din sertar, vorbim diseara. problema de la scoala nu era de bani, un tigan se luase de ea.. ma-sa nici nu a bagat-o in seama!! si crek nici in ziua de azi nu stie.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline Publicitateloading...
#44 2009-08-27 09:59:11
Re: relatiile cu mameleda, nasol mary Offline #45 2009-08-27 11:51:05
Re: relatiile cu mamele
apri, dar de ce nu`l plak pe iubitul tau?ce are impotriva lui?m`i se pare normal k daca e majoratul tau(care e o data`n viata) sa`ti faca pe plak, sa te lase sa petreci cum vrei tu...poate in cele din urma revine la sentimente mai bune Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-08-27 11:52:11) Offline #46 2009-08-27 12:35:18
Re: relatiile cu mamelepai mama ta nu stie ca frumusetea e trecatoare? Offline #47 2009-08-27 12:51:00
Re: relatiile cu mameleasa sunt mamele ...intotdeauna ne vad pe noi cele mai frumoase, cele mai cele, si l`i se pare k nimeni nu se ridica la nivelul nostru....april dar tu ai avut o discutie asa mai serioasa k ea? sa`i spui mama fac 18 ani, nu mai sunt un copil sa`mi controlezi orice miscare,sa`mi zici la ce ora sa vin aksa...in plus cum vrea sa`ti faci prieteni daca stai mai mult in casa? Offline #48 2009-08-27 12:57:15
Re: relatiile cu mameleeu am o problema putin oftopic: de ce credeti ca daca aveti 18 ani sunteti deja mari? Offline #49 2009-08-28 12:33:04
Re: relatiile cu mameleapri,cum mai esti? Offline #50 2009-08-29 13:00:31
Re: relatiile cu mamelenici relatia mea cu mai`mea nu e extraordinara. dar, avand in vedere ca o vad o data pe an, e ok. mai mare baza am in bunica, femeie de 70 de ani, care are idei mult mai moderne... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #51 2009-08-29 13:16:50
Re: relatiile cu mamele
si bunica mea e la fel Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #52 2010-03-28 21:26:46
Re: relatiile cu mameleRedeschid topicul acesta pentru ca am o intrebare: e normal/frumos sa nu-mi placa de mama cateodata? Probabil ca suna ca o intrebare puerila, dar atunci cand vin acasa imi dau seama cat de mult nu ni se mai potrivesc opiniile. De cele mai multe ori nu incerc sa o contrazic, ci doar ma gandesc "Cum poate sa aiba asemenea idei in cap?". Si ma simt vinovata pentru ca nu mi se pare frumos sa o judec, avand in vedere cate a facut pentru mine. Offline #53 2010-03-28 22:10:08Re: relatiile cu mameleSpace, aşa g?ndesc şi eu despre mama uneori pentru că pur şi simplu nu putem să ne ?nţelegem asupra unor chestiuni; şi mă deranjează că nu poate accepta că poate am şi eu dreptate... nu o dată i-am explicat că ?nţeleg de ce nu poate să fie de acord cu anumite lucruri legate de mine şi de acţiunile mele pentru că are o altă experienţă de viaţă dec?t mine plus mentalitatea şi felul ?n care a fost crescută şi a trăit, dar mi-aş dori doar să fie fericită dacă eu sunt fericită... şi chiar nu cred că-i cer luna de pe cer la faza asta! Mi-aş dori să am şi eu o relaţie cu mama ?n care să pot să-i spun orice şi să mă bucur alături de ea, dar refuză să ?nţeleagă, e ?ncăpăţ?nată şi atunci renunţ să mă mai obosesc să-i explic. Offline #54 2010-03-28 22:54:31
Re: relatiile cu mamelespace cand mergi acasa incearca sa imparti cumva treburile. eu una nu am probleme. merg acasa 1 data pe luna cu sotul si de obicei ajungem dupa amiaza si plecam ziua urmatoare tot pe dupa amiaza. prea multe de facut nu am pt ca nu mai am amici ramasi in oras deci acel scurt timp e alocat alor mei. de sarbatori cand stam mai multe zile, iesim si singurei prin oras la plimbare la un suc ceva, sau cu ai mei la un restaurant. Ultima oara a fost editat de green_fairy (2010-03-28 22:57:01) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #55 2010-03-28 23:04:16
Re: relatiile cu mameleLadyPink, din raspunsul tau eu inteleg ca e ceva normal sa fie neintelegeri intre noi si mamele noastre. Culmea e ca atunci cand eram mai mica (pe la pubertate) ma intelegeam mult mai bine cu ea, dar acum incep sa o "judec" si cateodata mi-e rusine de mine. Adica ma gandesc "cu ce drept?" o judec eu, ca e mama mea etc. Dar in acelasi timp, mi-as dori sa ma inteleaga mai bine si sa pot sa-i spun orice. Offline #56 2010-03-28 23:30:30Re: relatiile cu mameleNu ştiu dacă e neapărat normal sau nu să fie ne?nţelegeri, dar ?ţi zic că mi se ?nt?mplă şi mie. Eu ?ncerc să nu o judec pentru că ?mi dau seama că probabil şi eu aş g?ndi la fel ?n locul ei, dacă aş fi fost crescută aşa cum a fost ea şi mi-aş fi trăit viaţa aşa cum a făcut-o ea. Dar da, şi eu aş vrea să pot să-i zic mai multe... dar dacă nu se poate, prefer să mă ascund sau pur şi simplu să le ţin pentru mine dec?t să mai dau prilejul la diverse discuţii, că nu obţinem niciuna dintre noi ceva bun din asta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|