|
Nu esti logat.
Va rog din suflet interpretare test papa nicolau#1 2008-10-23 14:19:22
va rog din suflet interpretare test papa nicolauBuna ziua, Offline #2 2008-10-23 15:03:36
Re: va rog din suflet interpretare test papa nicolauai si ceva simptome? caci analizele se cam bat cap in cap... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-10-23 15:29:00
Re: va rog din suflet interpretare test papa nicolauca simtome pot spune ca am o secretie abundenta alba si branzoasa si am o senzatie de usoara inflamare a zonei genitale dar fara dureri, mancarimi sau usturimi. Offline #4 2008-10-23 19:03:13
Re: va rog din suflet interpretare test papa nicolaue candida. se bat cap in cap dar papul e vizibil mai bine facut decat analiza de secretie. cam greu sa vezi blastospori la lama mami de minuni Offline #5 2008-10-23 19:40:55
Re: va rog din suflet interpretare test papa nicolauambele analize le-am facut la centrul medical sanador de langa p-ta Victoriei. Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-23 19:59:09
Re: va rog din suflet interpretare test papa nicolaublastosporul e forma sub care se gaseste candida...si doar atat reiese: candida si o inflamatie cauzaza de ea...in mare papul e ok...C II e perfect normalpt o femeie activa sexual... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-10-23 20:06:29
Re: va rog din suflet interpretare test papa nicolauMultumesc din suflet pentru raspunsul promt! Offline #8 2008-11-05 14:28:30
Re: va rog din suflet interpretare test papa nicolauAm si eu o rugaminte..Mi-am facut testul papanicolau mai exact nu stiu cum s-a intamplat ca exact in ziua aceea mi`a venit.. De asemenea doctorita mi`a spus ca am o mica rana pe col. Rezultatul testului papanicolau a fost: descriere citologica : moderat fond inflamator acut si hemoragic.alterari celulare de natura inflamatorie.se recomanda repetarea dupa tratament antiinflamator. Ce trebuie sa fac..sa repet testul? dar am inteles ca se repeta dupa ceva timp.. Ce tratament antiinflamator este cel mai eficient? (cu candidoza am luat ft multe tratamente pana sa dau de unul care a fost intr-adevar mai puternic, insa mi-am degradat flora vaginala cu atatea tratamente) Ar trebui sa mi treaca rana de pe col dupa acest tratament? Aceasta mica rana o am de ceva vreme de cand am facut un tratament pentru candidoza cu niste ovule care aveau un aplicator...atunci m-am zgariat:(( M-am luptat foarte tare cu candidoza, imi treceau simptomele dar ramaneau spori frecventi.. intr-o zi am fost la antifungigrama si nu au avut ce sa mi spuna pentru ca nu mai aveam candidoza.. Se poate ca aceasta inflamatie sa fie din cauza candidozei? sa am iar spori frecventi? Va multumesc mult pentru rabdare! Offline #9 2008-11-05 15:59:42
Re: va rog din suflet interpretare test papa nicolauIoana fa si o analiza de secretie ca sa vezi exact ce anume provoaca acea inflamatie, care cel mai probabil intretine rana. Dupa ce tratezi inflamatia te vei ocupa se de rana. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #10 2010-03-30 08:56:09
Re: va rog din suflet interpretare test papa nicolauBuna Ziua.va Rog Din Suflet Sa-mi Interpretati Si Mie Testul Babes Papanicolau: Offline #11 2010-03-30 10:24:35
Re: va rog din suflet interpretare test papa nicolautratamentul tb sa ti-l dea doctorul. ai o inflamatie. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|