|
Nu esti logat.
Problema menstruala (pt doctoressa)#1 2010-03-26 18:29:49
Problema menstruala (pt doctoressa)Stiu ca exista multe topicuri cu discutii despre menstra neregulata, dar am deschis unul nou pt ca problema mea e mai complexa si as vrea sa fie analizata si sa primesc cat mai multe pareri, de la doctoressa, daca se poate, dar nu numai. Ultima oara a fost editat de Fiametta (2010-03-26 18:30:22) Offline #2 2010-03-26 19:46:00
Re: Problema menstruala (pt doctoressa)Ai maternitate in oras? Daca da, atunci in cadrul ei trebuie sa existe si un cabinet de planning. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-03-26 19:58:34
Re: Problema menstruala (pt doctoressa)Maternitate e, insa medic de planning, nu. E afis in geam ca nu e. Am intrebat la maternitate si mi s-a spus ca doctorita de la planning venea o data pe saptamana la cabinet, in rest lucra in alt oras. Acum e grav bolnava, nu mai lucreaza deloc, face citostatice. Offline #4 2010-03-29 20:55:10
Re: Problema menstruala (pt doctoressa)
Din ce povestesti tu eu inteleg ca ciclul tau e regulat insa la un interval de timp mult mai mare decit ar trebui...sau decit am vrea noi. Rostul luatului de duphaston e acela de a iti aduce menstra odata pe luna insa asa cum bine spui pare mai minerit sa iei contraceptive cu acest scop. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-03-29 21:01:42
Re: Problema menstruala (pt doctoressa)Multumesc mult. M-am uitat pe reteta si mi-a prescris si Mercilon. I-am zis eu ca vreau contraceptive si nu mai stiam exact daca mi-a dat sau nu. Sunt ok? Avand in vedere ca dozarile hormonale sunt toate intre limite... Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-30 11:12:08
Re: Problema menstruala (pt doctoressa)mie mi se pare chiar mai echilibrat mercilonul, pt ca nu are o concentratie ridicata de estrogen, cum are microgynonul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|