homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help!

#1 2010-03-30 22:21:35

DreamLife23.'
Membru
Inregistrat: 2010-03-10

Help!

Fetelor nu mai stiu ce sa mai ma fac!
Cred ca am candida.Mancarimi,usturimi si nu mai rezist.Am  mai avut in vara aceasta 'tampenie' si cu medicamente am scapat.In ianuarie again,numai ca simtomele nu au fost chiar asa.Am mers la gineco doar asa,sa vad daca sunt ok si cand colo sa constat ca imi da ovule.Le-am luat dar la control nu am mai mers.
Acum acelasi mancarimi si usturimi din vara.Sunt o tipa slabutza,nu mananc mult si vad ca o tin intr-un festival cu zona genitala de cand mi-am inceput viata sexuala.
Candida face parte din BTS dar ea poate fii si din cauza metabolismului.

Am un partener stabil,dar sa fii avut el probleme  inainte?

pt ca partenere a mai avut acum4,5,ani.
Nu mai stiu ce sa mai fac si pana ma programeaza la gineco asistenta,mie imi vine sa mor.
Acum merg sa -mi fac un ceai de musetel si sa ma dau cu ulei de germeni de grau.
Voi ce ziceti de toata chestia asta?

Am nevoie de parerile voastre!!!!

#2 2010-03-31 08:44:40

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Help!

Parerea mea sincera este sa faci o analiza de secretie, sa vezi exact ce ai, apoi sa urmezi cu strcitete un tratament (eventual si partenerul), apoi sa repeti analiza de secretie sa vezi daca te-ai vindecat complet. Din pacate, altceva nu prea ai ce sa faci.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2010-03-31 10:18:32

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

cand faci un tratament...trebuie sa stii pentru ce-l faci! si daca il faci...mergi la control dupa ce l-ai terminat...ca sa vezi...a avut efect sau nu?daca n-a avut efect trebuie sa faci altul.
altfel nu stiu cum vrei sa te vindeci daca nu respecti anumite reguli.
pana ajungi la doctor...pune crema de galbenele.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#4 2010-03-31 19:25:57

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Si in caz ca ai candida, cere tratament si pentru partener. Ca tu te vindeci, el ramane purtator, tu te imbolnavesti iar, si se repeta totul. Ca si cum ati juca ping-pong cu ea.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.