homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Din nou candida

#1 2007-09-10 15:32:13

CrisMaria
New member
Inregistrat: 2007-08-27

din nou candida

Sal.Pai vreau sa spun ca si eu am candida/dar problema e ca sunt virgina.Stiu ca am "achizitionat"aceasta candita datorita antibioticilor,raceam foartee des in gat si nu-mi trecea decat cu amoxicilina.de ceva timp nu mai am problema cu gatul,dar aceasta candida ma Disperaaaaaaaaaa.Am fost la ginecolog si mi-a recomandat LOMEXIN si normal ca nu a avut nici un efet si ma deranjeaza foarte rau.Nu stiu ce sa fac.Orice sfat e bine venit.Multumesc

Am inceput de ceva timp sa iau flucovim 150 +biotics+clotrimazol...asa cum mi-ati recomandat.Intr-adevar nu mai am mancarimi dar persista acea secretie,dar nu mai e intr-o cantitate mare,parca e mai putina.Doctoressa trebuie sa mai iau si luna viitoare flucovim 150,ca stiu ca se ia o data pe luna?cate luni trebuie sa iau?sper sa scad de aceasta afurisita candida

#2 2007-09-11 05:11:08

adia
Membru
Inregistrat: 2007-09-11

Re: din nou candida

Din cate am citit ... sunt persoane care incearca sa scape de asa ceva chiar ani de zile, cu multe tratamente si degeaba. Daca stii ca faci candidoza din cauza antibioticelor, incearca sa mananci iaurt in perioada in care trebuie sa le iei cat despre tratamentul acestei candidoze de acum ... pe langa ovule ia si niste echinaceea de la plafar, nu costa mai mult de 10 ron cutia si face minuni (intareste sistemul imunitar) , numai asa vei scapa de candidoza. Pe langa echinaceea mai sunt si alte tratamente pentru intarirea sistemului imunitar. Mie degeaba mi-a zis doctorul sa iau tot felul de ovule, degeaba am fost la farmacie, numai dupa ce am luat echinaceea aia mi-a trecut. Sper ca iti va fi de folos informatia, pe langa cele citite pe aici . Multa sanatate

#3 2007-09-11 09:57:41

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

flucovimul se ia o data pe saptamana...adica o pastila pe saptamana...si il mai poti lua inca o luna...si nici inca o cutie de biotics n ar strica...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2007-09-11 10:58:38

CrisMaria
New member
Inregistrat: 2007-08-27

va multumesc

#5 2007-09-11 11:41:47

nannasina
Full member
Inregistrat: 2007-06-09
Site

ai putea sa mai faci spalaturi locale cu ceai de galbenele sau cu apa calda in care ai dizolvat putin bicarbionat. eu mai foloseam si unguent de galbenele, se gaseste la plafar.

Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.