homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare urgenta

#1 2010-02-12 20:17:29

Georgiana Elena
Membru
Inregistrat: 2010-02-12

Intrebare urgenta

Buna! Ma numesc Georgiana si am 18 ani. Acum cateva saptamni am decis sa-mi incep viata sexuala alaturi de prietenul meu. Desi la inceput, virgina fiind, nu ma simteam deplin pregatita, cu timpul mi-am dat seama ca este o persoana deosebita, care ma respecta si la care tin foarte mult. Prima noastra incercare a fost pe data de 28, la doua zile dupa ce mi se terminase menstruatia. A fost initial o etapa de atingeri, in scopul lubrifierii mele pentru a nu ma durea foarte tare, apoi mi-a introdus un deget in vagin. Vazand ca lucrurile se indreapta vertiginos catre ?punctul culminant?, l-am rugat pe prietenul meu sa-si puna prezervativul, deoarece stiu cat de importanta este contraceptia. Dupa ce a facut acest lucru, mi-a introdus din nou degetul in vagin, insa lucrurile nu au mers mai departe deoarece imi era teama, asa ca am decis sa o lasam pe alta data. A 2-a incercare a fost la cateva zile dupa prima, insa penetrarea nu a mers pana la capat deoarece ma durea destul de mult. La cateva zile dupa aceasta a 2-a incercare, au inceput sa ma doara sanii destul de rau, o durere asemanatoare cu cea premenstruala, insa azi este 12 feb si durerea inca persista. Am citit ca durerea de sani este unul dintre primele simptome ale unei sarcini. Reluand succesiunea intamplarilor, mi-am pus intrebarea daca nu cumva pe degetul pe care mi l-a introdus prietenul meu in vagin dupa ce si-a pus prezervativul se afla lichid preejaculator, care contine spermatozoizi. Teoretic, nu eram in perioada fertila, insa durerile de sani ma ingrijoreaza.As putea fi insarcinata? Sa fie ele efectul schimbarilor din organism ce se petrec o data cu inceperea vietii sexuale(chiar daca partiala, ce e drept), cauza unui dezechilibru hormonal? Mentionez ca orice urma de acnee de pe fata a disparut, insa durerile de sani,cu intensitati mai mari sau mai mici nu-mi dau pace. Multumesc anticipat pentru raspunsurile si parerile dvs.

#2 2010-02-12 20:54:47

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: Intrebare urgenta

eu zic sa stai linistita. nu prea exista sanse. si in nici un caz nu ar aparea simptome dupa 2 zile de la "asa zisul contact"

Ultima oara a fost editat de Khristall (2010-02-12 20:56:11)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2010-02-12 21:03:10

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

sincer nu cred ca e sarcina..probabilitatea e minima...relax smile

#4 2010-02-12 21:18:13

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Posibilitatea e nula,de fapt. Nu esti. Stai calma.

#5 2010-02-12 21:21:10

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

insarcinata nu esti.... iar sanii s-ar putea sa fie inflamati si durerosi datorita faptului ca atunci cand o femeie face sex, se elibereaza o canitate  mare de estrogeni, cu care probabil corpul tau nu e obisnuit, si asta e felul in care ractioneaza organismul tau

Publicitate

loading...

#6 2010-02-12 21:21:27

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

postez aici ca sa nu mai deschid alt topic..mi-a venit ciclul in ziua in care trebuia..adica acum cateva zile,dar curge f putin.folosim prezervativul insa de cateva ori a fost cate o penetrare neprotejata la inceput,dar nu si-a dat drumu.poate fi ciclu peste sarcina?

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#7 2010-02-12 21:30:56

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

cantitatea de menstruatie e posibil sa difere de la o luna la alta, deci stai calma. si daca vrei sa dormi linistita noaptea, eu te sfatuiesc cu draga inima sa nu va mai jucati fara prezervativ daca nu vreti un copil. 
nu cred ca esti insarcinata si nici sa nu ne gandim asa departe la ciclu peste sarcina. daca vrei tu sa fii sigura 100%, poti face un test dupa ce iti trece ciclul, dar totusi nu cred.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#8 2010-02-12 22:31:13

AndreeaIS
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2010-01-29

-=-baby_pink-=- exista ciclu peste sarcina.Am intalnit un caz  in care a fost ciclu 4 luni dupa concepere  gravida

#9 2010-02-12 22:44:25

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

pai stiu ca exista..dar acum nustiu daca e si in cazul meu..nu prea cred da vroiam si alte pareri

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#10 2010-02-12 22:54:24

AndreeaIS
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2010-01-29

-=-baby_pink-=- a scris:

pai stiu ca exista..dar acum nustiu daca e si in cazul meu..nu prea cred da vroiam si alte pareri

Daca vrei sa fii sigura si sa nu mai stai cu stres,fa un test,e simplu  tummenupp

#11 2010-02-12 23:14:07

camelialia
New member
Inregistrat: 2010-01-01

Georgiana Elena a scris:

Buna! Ma numesc Georgiana si am 18 ani. Acum cateva saptamni am decis sa-mi incep viata sexuala alaturi de prietenul meu. Desi la inceput, virgina fiind, nu ma simteam deplin pregatita, cu timpul mi-am dat seama ca este o persoana deosebita, care ma respecta si la care tin foarte mult. Prima noastra incercare a fost pe data de 28, la doua zile dupa ce mi se terminase menstruatia. A fost initial o etapa de atingeri, in scopul lubrifierii mele pentru a nu ma durea foarte tare, apoi mi-a introdus un deget in vagin. Vazand ca lucrurile se indreapta vertiginos catre ?punctul culminant?, l-am rugat pe prietenul meu sa-si puna prezervativul, deoarece stiu cat de importanta este contraceptia. Dupa ce a facut acest lucru, mi-a introdus din nou degetul in vagin, insa lucrurile nu au mers mai departe deoarece imi era teama, asa ca am decis sa o lasam pe alta data. A 2-a incercare a fost la cateva zile dupa prima, insa penetrarea nu a mers pana la capat deoarece ma durea destul de mult. La cateva zile dupa aceasta a 2-a incercare, au inceput sa ma doara sanii destul de rau, o durere asemanatoare cu cea premenstruala, insa azi este 12 feb si durerea inca persista. Am citit ca durerea de sani este unul dintre primele simptome ale unei sarcini. Reluand succesiunea intamplarilor, mi-am pus intrebarea daca nu cumva pe degetul pe care mi l-a introdus prietenul meu in vagin dupa ce si-a pus prezervativul se afla lichid preejaculator, care contine spermatozoizi. Teoretic, nu eram in perioada fertila, insa durerile de sani ma ingrijoreaza.As putea fi insarcinata? Sa fie ele efectul schimbarilor din organism ce se petrec o data cu inceperea vietii sexuale(chiar daca partiala, ce e drept), cauza unui dezechilibru hormonal? Mentionez ca orice urma de acnee de pe fata a disparut, insa durerile de sani,cu intensitati mai mari sau mai mici nu-mi dau pace. Multumesc anticipat pentru raspunsurile si parerile dvs.

stai linistita! Nu ramai insarcinata daca ti-a introdus degetul chiar daca l-a atins de ,,amicul lui". E normal sa fi agitata pentru ca e prima experienta sexuala si la varsta asta imi imaginez ca nu vrei un copil.  Iar durerile de sani pot fi provocate de schimbarile hormonale. ca sa fi sigura, mergi la farmacie si cere un test de sarcina. In cateva minute scapi de dubii! Se face usor si nici nu e scump.
Dar fi calma..nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Daca nu iei pastilute nu va jucati fara prezervativ. daca nu va place, mergi la un medic sa-ti prescrie ceva adecvat organismului tau. asa o sa stai linistita fara teama de sarcina.

Ultima oara a fost editat de camelialia (2010-02-12 23:15:50)

#12 2010-02-15 22:50:44

mary_micutzadiva
Full member
Inregistrat: 2008-09-02

Stai calma,nu prea ai cum fi insarcinata...relaxeaza-te! majoreta

#13 2010-03-30 02:06:30

ada89
Membru
Inregistrat: 2010-03-30

kre stiti cum este faza cu calendaru eu nu iau nici pastile si nici nu folosesc prezervativ sunt maritata de 6 ani am fost domnisoara si am facut decat 1 copil si nici un avort dar vreau sa stiu si eu chestia aia cu calendaru sa stiu cand poate si el sa se simta bine sa isi dea drumu in vagin:D va rog spunetim si mie

#14 2010-04-02 10:23:57

Andreea89Bich
Membru
Inregistrat: 2010-04-01

Bună ziua! Am o mare problemă. ultimul meu ciclu a fost de pe data de 14 martie 2010 pană pe data de 20 martie 2010.... ?n februarie ?mi ţinuse ciclu de pe 13 februarie 2020 pană pe 19 februarie 2010, iar ?n ianuarie de pe 16 ianuarie 2010 pană pe 22 ianuarie 2010.
Vă spun aceste date pentru că nu ştiu exact cum este cu perioada fertilă. Găsisem ceva pe internet şi am facut un test ?n care ?mi spune ca ciclul meu este de 29 de zile şi că perioada fertilă acum in martie a fost de pe 23 martie 2010 (fertilitate crescută- ?nceputul perioadei de fertilitate semnificativă) pană pe 28 martie 2010 (ovulaţie- Sf?rsitul perioadei de fertilitate semnificativă) ceva de genu. Vă rog frumos să-mi explicaţi şi mie cum se calculează şi ce ?nseamnă mai exact că nu stiu mai nimic despre aceste lucruri.
Problema mea ar fi că pe 26 martie 2010 am ?ntreţinut relaţii sexuale cu prietenul meu şi prezervativul rămăsese blocat. El şi-a scot penisul dar prezervativul, gura prezervativului rămăsese ?ntre buzele vaginului meu..... Şi el a zis că la ?ncercat pe prezervativ dupa şi nu s-ar fi spart... ?mi este frică să nu fi curs ceva totuşi din el pe mn sau ?n mine. Am fost atunci repede şi m-am spălat cu apă caldă cu pompiţa şi dimineaţă cu ceai de muşeţel cu pompiţa dar tot imi este frică..... Oare este posibil să se fi ?ntamplat ceva? Am avut scurgeri abundente vreo 2-3 zile după dar nu ar fi din cauza asta că am mai avut aşa scurgeri.... Vă rog frumos spuneţi-mi ce aş putea face.... Am de ce sa ?mi fac griji? Să ?mi fac totuşi un test de sarcină? Tot pe acel site unde ?mi spunea data de fertilitate si ovulaţie ce am specificat mai sus imi mai spunea şi că pe 11 aprilie 2010 ar trebui să ?mi vină urmatorul ciclu. C?nd să-mi fac totuşi un test de sarcină? Aştept un raspuns c?t mai urgent vă rog.
?ncă ceva aş mai dori să aflu dacă eu am luat anticonceptionale Karissa doar 2 luni c?t să-mi regulez ciclu adică ?n august şi septembrie 2009 după recomandările ginecologului aş putea să le ?ncep acum iar şi să le continui fară nicio problemă? Sau ar trebui să consult iar ginecologul?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.