homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

INTARZIEREA MENSTRUATIEI

#1 2010-03-31 17:11:11

claudelu22
New member
Inregistrat: 2010-03-31

INTARZIEREA MENSTRUATIEI

am si eu o problema.....luna trecuta (februarie) mia venit ciclu pe 23... in martie trebuia sa imi vina intre 22 si 28 da deja mi-a intarziat 9 zile, am folosit prezervativul nu sa intamplat nimik, mi-am facut un test si a iesit negativ maine mai fac unu dar nu situ ce se intampla dc nu imi vine...de cateva zile am arsuri in capu pieptului  si nu stiu ce se intampla.va rog sa ma ajutati.ms pentru raspuns

#2 2010-03-31 17:39:06

bryana
Membru
De la: CRAIOVA

Re: INTARZIEREA MENSTRUATIEI

buna,draga mea
tin sa iti spun ,mai intai, ca fiecare femeie este unica.inainte de a pleca urechea la sfaturile noastre,mergi la medicul ginecolog pentru un control.parea mea este ca nu esti insarcinata,mai ales ca ai spun ca folosesti prezervativul.este posibil sa ai o anexita,care de alfel se trateaza...nu te mai ingrijora, ci du-te cat mai repede la medic.cat despre arsurile epigastrice ,nu au nici o legatura cu intarzierea menstruatiei,mai cu seama poti avea o gastrita.inca o data iti amintesc, mergi la medic nu mai amana.sanatate multa si sa ne auzim cu bine.     
bebic

Ultima oara a fost editat de bryana (2010-03-31 17:41:20)

Nu poţi să te afirmi doar negându-i pe ceilalţi.

#3 2010-03-31 18:33:26

claudelu22
New member

ms mult bryana...mi s-a mai spus k e posibil sa fie o anexita....mi-am facute 2 teste si au iesit amandoua negative...sper sa fie bine ms pt sfat

#4 2010-03-31 18:57:46

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

claudelu, poate fi doar o dereglare....
sarcina sigur nu e

#5 2010-03-31 19:00:27

claudelu22
New member

ms mult asa sper si eu si nu prea are cum ne-am protejat si amandoua estele au iesit negative

Publicitate

loading...

#6 2010-03-31 19:10:33

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

daca nu vine in urmatoarele zile mergi la medic

#7 2010-04-01 00:28:03

Maleya
New member
Inregistrat: 2008-09-03

buna. mi-a intarziat menstruatia 5 zile, in conditiile in care: inainte sa iau anticonceptionale aveam ciclu neregulat, apoi am luat aproape 2 ani anticonceptionale si dupa intreruperea lor, iar s-a dereglat vreo 2 luni si apoi era perfect regulat pana in prezent. Precizez k la toate contactele sexuale am folosit prezervativ si niciodata nu s-a rupt. Este vreo posibilitate de sarcina? :-S poate stiti cumva vreun scenariu posibil, pentru ca eu nu prea cred ca e posibil... Sau poate aveti vreo explicatie pentru intarziere?

I'm in love with love ifself hjarta 8->

#8 2010-04-01 00:31:04

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Maleya a scris:

buna. mi-a intarziat menstruatia 5 zile, in conditiile in care: inainte sa iau anticonceptionale aveam ciclu neregulat, apoi am luat aproape 2 ani anticonceptionale si dupa intreruperea lor, iar s-a dereglat vreo 2 luni si apoi era perfect regulat pana in prezent. Precizez k la toate contactele sexuale am folosit prezervativ si niciodata nu s-a rupt. Este vreo posibilitate de sarcina? :-S poate stiti cumva vreun scenariu posibil, pentru ca eu nu prea cred ca e posibil... Sau poate aveti vreo explicatie pentru intarziere?

intr-adevar daca esti sigura ca nu a fost vreo problema cu prezervativul sansele sunt zero pentru sarcina. e probabil o dereglare minora ce se va rezolva curand.

#9 2010-04-01 01:08:27

Maleya
New member

sunt sigura k nu a aluncat, nici nu s-a rupt ... dar mai este alta "problema cu prezervativul" de care sa nu shtiu eu? nustiu

#10 2010-04-01 01:15:57

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Maleya a scris:

sunt sigura k nu a aluncat, nici nu s-a rupt ... dar mai este alta "problema cu prezervativul" de care sa nu shtiu eu? nustiu

nu, am vrut sa ma exprim eu mai stiintific smile inseamna ca nu exista sanse sa fii insarcinata, relaxeaza-te si asteapta sa vina. in mod obisnuit luna martie e cea cu cele mai multe intarzieri, probabil ca e februarie mai scurt plus hormonii care o iau un pic razna smile eu cred ca esti ok.

#11 2010-04-01 22:35:54

Maleya
New member

mersi mult, ashtept big_smile

#12 2010-04-03 11:52:11

bryana
Membru
De la: CRAIOVA

buna ziua,dragele mele
asa cum bine stiti contraceptivele sunt pe baza de hormoni...orice hormon in plus sau in minus provoaca dereglari...este absolut normal ca pe perioada administrariii contraceptivelor menstruatia sa fie regulata -adica la 28 de zile- pana la urma asta este si ideea...cat despre asocierea sarcinii cu intarzierea pentru cateva zile a menstruatiei...sa fim serioase fetelor...mergeti la medicul ginecolog si veti scapa de dubii...si nu mai fiti pudice si discutati cu medicul deschis ,ca pe viitor sa nu va mai speriati de "INTARZIERE"...sa ne auzim cu bine
CU MULTA STIMA

UN PASTE DEOSEBIT DE FRUMOS ALATURI DE CEI DRAGI
                                                                                                     angel

Nu poţi să te afirmi doar negându-i pe ceilalţi.

#13 2010-04-03 22:04:24

look4to
New member
De la: Botosani
Inregistrat: 2009-11-21

Buna seara! Acum, in prag de sarbatoare sfanta, in loc sa ma pregatesc de mers la biserica, stau si-mi macin nervii din cauza unei probleme. Evident, nu mi-a vent ciclul. Sa detaliez: am 33 ani, am folosit anticonceptionale vreo 3 ani si ceva si de o luna le-am intrerupt datorita unei probleme cu varicele la un picior. Inainte de a lua pastilele, ciclul imi venea cam la 25 zile, ma asteptam ca si acum, dupa intreruperea Ac sa fie la fel. Insa... azi e a 28-a zi si nimic. Trebuie sa precizez ca in a 14-a zi (deci, teoretic exact in perioada fertila) am facut sex de mai multe ori, insa de fiecare data am folosit prezervativul. Este posibil sa raman insarcinata asa repede dupa intreruperea AC? Poate sa ma lamureasca cineva?
Multumesc mult! Paste fericit!

#14 2010-04-03 22:08:40

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Iti intarizie din cauza intreruperii anticonceptionalelor mai mult ca sigur. S-a dereglat menstruatia. Daca ai folosit prezervativul corect de fiecare data nu ai de ce sa iti faci griji in privinta unei sarcini

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.