|
Nu esti logat.
E normal?#1 2010-04-03 10:12:42
e normal?iau marvelon 21,de vreo 6 luni.acum 3 luni am luat 2 tablete in continuare,iar cand trebuia sa imi vina menstruatia ,ma asteptam sa imi fie foarte rau sa fie mai abundent,ca pentru 2 luni ,dar surpriza m a tinut 2 zzile si nu foarte abundent .de atunci imi vine cate 2 zile si nu foarte abundent ,cum aveam inainte.nu ma deranjeaza deloc,din contra chiar imi convine....dar este normal? Offline #2 2010-04-03 10:14:23
Re: e normal?chibi de la AC.uri menstra se diminueaza...deci nu este un motiv sa te ingrijorezi...mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-04-03 10:19:39
Re: e normal?stiu ,dar pana acum de ce nu s a diminuat .s a diminuat dupa ce am luat 2 tablete in continuare fara pauza de o saptamana Offline #4 2010-04-03 14:52:03
Re: e normal?depinde de la organism la organism,s epoate sa ai menstra mai lunga sau din contra mai scurta cum ai patit tu.oricum nu e nimic anormal sau de ingrijorat. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-04 11:10:08
Re: e normal?
ms frumos mai intru si eu cand mai am putin timp .....ca sunt tot intr-o fuga VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2010-04-04 11:37:20
Re: e normal?Bine ai revenit, evil #8 2010-04-04 13:42:25
Re: e normal?
offtopic poate reusesc zilele astea sa intru mai mult ,ca ma vacanta o saptamana VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|