|
Nu esti logat.
Doar un mit?#1 2007-10-19 23:07:50
doar un mit?am auzit ca daca iei antibiotice in pauza ac nu mai trebuie protectie suplimentara 7 zile dupa,ci doar pe perioada administrarii,este corect?eu am facut acum 3 saptamani o amigdalita puternica si acum am facut din nou si nu mai vreau antibiotice.. Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #2 2007-10-19 23:10:02
Re: doar un mit?daca iei strict in pauza nu e nevoie de nici o protectie suplimentara...nici macar in pauza...pt ca antibioticele intervin in absorbtia pilulelor...iar in pauza nu iei anticonceptionale... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-10-19 23:20:01
Re: doar un mit?acum ma imbrac si ies sa imi cumpar ca am farmacie non-stop langa mine,spune-mi te rog mai multe...ms frumos... Ultima oara a fost editat de @dana23 (2007-10-19 23:24:29) Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #4 2007-10-19 23:25:55
Re: doar un mit?mie mi s-a zis k trebe sa ma protejez suplimentar kiar dak sunt in pauza! Offline #5 2007-10-19 23:28:53
Re: doar un mit?http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … p?id=10549 uite aici Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-19 23:30:55
Re: doar un mit?ms mult alexia,acum plec sa o iau si suport orice ar fi doar sa scap de antibiotice ca sistemul meu imnuitar nu mai face fata la nimik....ink o data mersi mult de tot..... Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #7 2007-10-19 23:32:56
Re: doar un mit?nu ti s a spus bine...daca e strict in pauza nu e nevoie...daca intra peste folie...chiar si cu o zi (mai mult de o pastila de antibiotic)...atunci trebe protectie suplimentara... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-10-19 23:34:30
Re: doar un mit?ar trebui...maicamea de la farmacie si o lua...dar probabil depinde si de farmacie... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-10-20 09:27:43
Re: doar un mit?si eu mi`am dat cu tinctura de propolis,dar mie nu mi`a trecut.. dak nu iau antibiotice nu fac nimic.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #11 2007-10-20 17:28:57
Re: doar un mit?foarte buna pentru gat este si tinctura de sanziene. eu aveam un chist imens in gat, orl-istii mi-au spus ca nu este tratament, trebuie operat si scos. dupa vreo doua sapt de tinctura cu sanziene am scapat de el! "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #12 2007-10-20 17:49:01
Re: doar un mit?cu multa placere "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #13 2007-10-20 18:10:34
Re: doar un mit?eu am facut astazi tratamentul cu tinctura de propolis si pot sa spun cu mana pe inima ca ma simt mult mai bine,ink mai trebuie dar cred ca doar maine si am scapat de tot...... Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #14 2007-10-20 18:25:36
Re: doar un mit?asa o sa fac,mersi mult,ai fost salvarea mea,altfel cred ca tot la antibiotice ajungeam,deasta am si deschis topicul asta ca sa vad cum era cu pauza,dar acum nu mai trebe:D....kiss Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #15 2007-10-20 19:26:38
Re: doar un mit?si eu am avut mari probleme cu amigadalele dar n-am stiut de tratamentul cu propolis sau cu sanziene si pana la urma a trebuit sa fac operatie sa le scot,oricum asta s-a intamplat acum vreo 10 ani. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #16 2010-04-05 02:15:00
Re: doar un mit?
alexia, daca nu suport sa imi dau cu un betigas in gat cu tinctura, ci picur 2-3 stropi de tinctura pe ele cu o pipeta e ok si asa? si e neaparat nevoie sa nu bei si sa mananci nimic 2 ore? una nu e suficient? Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #17 2010-04-05 09:54:22
Re: doar un mit?eu zic ca e ok, numai sa ai grija ca picaturile alea sa ajunga pe amigdale, asta e ideea, cu betisorul stiai ca dai sigur pe ele, ca sa actioneze acolo..eu folosesc tinctura cand am un inceput de amigdalita, si scap de tot, nu se mai agraveaza...dar ustura | ... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|