|
Nu esti logat.
PENTRU DOCTORESSA...HELP ME PLS!#1 2010-03-27 17:44:42
PENTRU DOCTORESSA...HELP ME PLS!va rog mult spuneti-mi si mie daca am luat antibiotic, respectiv ampicilina 3 zile si folosesc anticonceptionale...ampicilina stiu ca scade efectul anticonceptionalelor - eu folosesc microgynon. antibioticul l-am luat in ultima saptamana pana la terminarea blisterului de anticonceptionale, astfel miercuri am terminat anticonceptionalele si am intrat in pauza pana la inceperea noului blister iar joi dimineata am terminat antibioticul...astazi...la 3 zile de la terminarea blisterului am avut un contact sexual neprotejat, prietenul meu a ejacuat foarte putin in mine...iar maine ar trebui sa-mi vina ciclul...ce ma sfatuiti sa fac?sa iau postinor?sunt sanse sa raman insarcinata chiar daca maine trebuie sa imi vina ciclul? Ultima oara a fost editat de just_us (2010-03-27 23:20:59) Offline #2 2010-03-27 17:48:58
Re: PENTRU DOCTORESSA...HELP ME PLS!Las link doctoressei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-03-27 17:59:04
Re: PENTRU DOCTORESSA...HELP ME PLS!
Doctoressa intra zilnic pe forum? Offline #4 2010-03-27 18:11:37
Re: PENTRU DOCTORESSA...HELP ME PLS!Da. Intra aproape zilnic. Eu as zice sa nu iei postinor si sa astepti sa vezi daca apare menstra maine. Ai 72 de ore sa iei postinorul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2010-03-27 18:30:31
mersi mult de tot pentru sfat!asa ma gandesc sa fac insa mi-e teama sa nu fie tarziu maine...nu stiu ce sa mai fac...sper sa intre si doctoressa in seara asta sa-mi dea un sfat... Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-27 20:42:32
Re: PENTRU DOCTORESSA...HELP ME PLS!Nu e tarziu, ai timp 72 de ore sa il iei. Dar eu cred ca va veni maine #7 2010-03-27 20:54:32
mersi mult pentru raspuns!dar...in cazul in care imi vine maine,...am scapat ?sau...tot mai exista vreun risc'/? Ultima oara a fost editat de just_us (2010-03-27 20:55:23) Offline #8 2010-03-28 11:26:46
aseara mi-a venit...si e ok!oare..am scapat?sau...tot mai trebuie sa iau postinor pentru orice eventualitate? Offline #9 2010-03-28 11:27:29
Re: PENTRU DOCTORESSA...HELP ME PLS!E ok, stai linistita si nu mai lua #10 2010-03-28 11:38:05
intr-un fel sunt linistita...intr-altul..nu...stiu ca spermatozoizii traiesc pana la 5-7 zile...iar cum am luat antibiotice, oare e posibil sa se produca ovulatia cand am menstra?ca urmatorul blister il incep tocmai joi iar pana atunci protectia e...0 cred... Offline #11 2010-03-28 18:22:41
Re: PENTRU DOCTORESSA...HELP ME PLS!as dori sa stiu si eu ce fel de medicamente scade efectul anticonceptionalelor? e prima luna knd iau..si vreau sa stiu dak unele calmante pt dureri menstruale influenteaza.cu ar fi..rupan ibuprofen,algifel no spa......sau dak ar trebui sa evit sa beau ceaiuri cu efect laxativ cum ar fi ceaiul verde sau chinezesc....? sau am maiauzit k ceaiul de sunatoare nu ar fi bun...? desi iau anticonceptionale am evitat contactul sexual pt a fi sigura k nimik din ce consum eu nu inflenteaza...ast ras inapoi urgent..multumesc mult Offline #12 2010-03-28 19:05:29
Re: PENTRU DOCTORESSA...HELP ME PLS!crazy000 ai warn pt postare multipla. citeste te rog regulamentul si respecta-l. Offline #13 2010-03-28 20:56:06
ceaiul de sunatoare scade efectul anticonceptionalelor...in general ceaiurile cu efect sedativ scad efectul AC. de asemenea si antibioticele scad efectul acestora. citeste prospectul anticonceptionalelor pe care le iei...scrie si acolo! Offline #14 2010-03-29 21:07:38
in general, cind stii ce ai de facut dar nu faci, nu prea reusesti sa stai linistita...ar fi util sa stim cam de cit timp iei contraceptive....totusi, daca menstra a venit, cred ca poti sta linistita(riscul sa se produca ovulatia exista, cum bine ai intuit, insa faptul ca ai menstra inseamna ca se elimina endometrul, deci un eventual ou nu va avea in ce sa se fixeze deci nu prea risti sarcina... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2010-03-30 12:39:05
contraceptive iau de mai bine de 1 an si jumatate... Offline #16 2010-04-02 11:03:04
Re: PENTRU DOCTORESSA...HELP ME PLS!as vrea sa stiu SIGUR daca se poate consuma alcool daca ai luat itraconazol...eu as vrea sa incep tratamentul chiar de astazi, doar ca e in preajma Pastelui si prietenul meu sigur o sa consume ceva alcool(nu in exces dar oricine mai bea o bere, un vin)...as vrea sa stiu daca ii dauneaza in vreun fel sau daca scade efectul pastilei... multumesc anticipat!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #17 2010-04-05 09:47:59
totul e ok...un an jumate e indeajuns de mult ca sa ajute.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2010-04-05 11:25:05
Re: PENTRU DOCTORESSA...HELP ME PLS!pentru ca nu am primit niciun raspuns, chiar asa am si facut doctoressa...dar as vrea oricum sa stiu acest aspect ca sa fiu informata pe viitor...spre exemplu ieri a baut 2 beri...ma intrebam daca se intampla cu acest medicament cum se intampla si cu antibioticele spre exemplu unde alcoolul este interzis... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|