|
Nu esti logat.
Sad...#1 2010-04-03 23:41:02
Sad...Bun...deci,am stat cu 1 tip 4 ani jumate(a fost primul)...timp de 4 ani,cand ii inchideam telefonul in nas de exemplu... se supara si statea suparat pe mine cu zilele, nu imi rasp nici la mesaje.. parca nu stia de existenta mea...dupa 4 ani,ne certam tot dintr`o prostie iar in acel timp cat am stat certati (3sapt) am fost la o nunta si am cunoscut un tip, cu care am iesit la un suc.. in timpul cat eram certata cu prietenul, ii tot dadeam mesaje in prima sapt, il cautam.. el nimic.. apoi a vazut k nu il mai caut.. si a inceput el sa ma caute, a plans ce n`a plans 4 ani de zile dupa mine.. se ruga sa ne impacam.. a aflat k am iesit cu altul la suc.. era mort de gelos si am continuat relatia cred k din mila, eu nu mai eram la fel.. ma schimbasem, imi ajunsesera 4 ani in care el imi facea faze naspa gen statea suparat pe mine cu saptamana din prostii (cica sa ma faca sa ma schimb) si dupa ce ne`am impacat ultima oara, si`a dat seama k a gresit.. era un om f sincer.. am continuat relatia si in acelasi timp ma intalneam si cu cel de la nunta in paralel.. ma racisem de cel cu care stateam de 4 ani, ma purtam urat cu el, ii reprosam k din cauza lui sunt asa.. de fiecare data imi spunea k sa`mi gasesc altu dak nu sunt fericita cu el k mereu plangeam (asta intamplandu`se pana sa`si dea seama k a gresit cu fazele naspa), dupa ceva timp m`a prins la suc cu baiatul respectiv si a venit frumos la masa,a vb cu el politicos.. i`a spus totul k el mai era cu mine si actualul stia k ma despartisem de el cu o luna in urma. Bun, i`a zis celui nou sa ramana cu mine,iar dupa cateva zile, cel de 4 ani jum imi dadea mesaje k nu ii e bine k ma vrea inapoi.. vreo saptamana a tinut`o asa.. a venit la mine,n`am vrut sa`i deschid, pana la urma am vb.. plangea in fatza mea, nu prea ma impresiona.. mai trece o saptamana in care vorbeam prin mesaje, telefon... vine ziua lui, si m`a invitat la un suc in oras.. n`am vrut sa ies k sa nu`i dau de inteles k vreau sa ne impacam, si i`am spus k nu pot iesii din diferite motive pe care nu vreau sa le comentez si apoi imi spune k nu m`am schimbat k nu vreau sa comunic k a fost un idiot k e ultimul mesaj pe care mi`l da.. apoi dupa o zi de la incidentul asta, ii dau mesaj k ii simt lipsa, deja iar se intorcea roata.. si de vreo 2 zile ii tot dau mesaje si nu`mi raspunde.. nu stiu ce sa mai fac, simt k il vreau inapoi.. imi lipseste.. ma doare k eu oricat de rea am fost si oricate i`am facut, tot timpul i`am raspuns.. n`am fost indiferenta.. ce sa mai fac? ma simt groaznic...help cu cateva pareri Ultima oara a fost editat de bia89 (2010-04-03 23:46:17) Offline #2 2010-04-04 00:00:53
Re: Sad...Lasa-l in pace, nu mai vorbi deloc cu el. Asa va fi mai bine pentru amandoi. Inofensiv ca un fluturas Offline #3 2010-04-04 00:17:54
Re: Sad...Mi`e greu, mereu zic k nu`i mai dau mesaj dar cand ma vad singura si deprimata..ma apuca.. Offline #4 2010-04-04 01:04:36
Re: Sad...Si eu zic la fel. Ai luat o decizie si ai avut motive intemeiate. Eu zic ca faci asta din orgoliu, in niciun caz din dragoste. Offline #5 2010-04-04 01:18:30
Re: Sad...si cu cel de la nunta ce s-a intamplat? Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-04 08:43:03
Re: Sad...Vorbesc cu el, dar tot pe celalalt il am in suflet...oare daca sunt indiferenta, il va durea si va proceda k pana acum? Ma va cauta?...ori i`a trecut..(mai suntem si vecini...) Ultima oara a fost editat de bia89 (2010-04-04 08:47:17) Offline #7 2010-04-04 11:13:06Re: Sad...Cred si eu ca ti-a placut cand el iti luase locul si plangea la usa ta cerand iertare. Te simteai razbunata pentru toate momentele in care tu erai aia care voia inapoi si care cauta o solutie ca sa va impacati. A fost doar o iluzie faptul ca in tot timpul asta te racisei de el...nu faceai decat sa savurezi rasturnarea situatiei. Cand lucrurile au revenit pe fagasul lor "normal", ti-ai dat si tu seama de asta. Indiferenta poate sa faca adevarate minuni in unele cazuri, dar e posibil ca la un moment dat o anumita incertitudine sa puna capat la tot. Daca el e intr-adevar hotarat si nu e doar o alta schema, atunci sansele sa mai obtii ceva scad vertiginos... pentru ca majoritatea persoanelor tratate asa isi baga la un moment dat picioarele si cauta sa gaseasca ceva mai bun. Offline #8 2010-04-04 13:46:00
Re: Sad...Eu in locul tau nu l-as mai cauta. Daca vrea sa fie lasat in pace pai lasa-l. Nu-i mai da atentie, pentru ca asta cauta. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #9 2010-04-04 17:58:11
Re: Sad...Pentru a putea avea o relaţie "sănătoasă" e nevoie de comunicare bună ?ntre parteneri, iar voi se pare că n-o aveţi... Offline #10 2010-04-04 21:38:31
Re: Sad...bia, tie ti se pare ok sa ai o relatie in care nici unul nu e sincer cu celalalt, in care sa va certati tot timpul, in care auzi numai reprosuri etc Offline #11 2010-04-04 21:53:57
Re: Sad...Toate pe care le`am auzit mai sus, mi le`au mai spus multe persoane...stiu ca nu merita si mai stiu k ceva nu mergea bine de am putut sa ma intalnesc cu alt baiat pt k pana atunci nici ochi in stanga si in dreapta nu aveam,chiar nu eram genul.Ideea e ca de cele mai multe ori m`apuca dorul de el atunci cand ma plictisesc pt k stau si ma gandesc la momentele frumoase... dar asa am sa fac, n`o sa`l mai caut...daca va fi al meu, nu mi`l va lua nimeni.Multumesc f mult pentru sfaturi, chiar voi tine cont de ele de aceasta data. Ultima oara a fost editat de bia89 (2010-04-04 21:54:53) Offline #12 2010-04-04 22:12:39
Re: Sad...bia, tie ti se face dor de el in momentele tale de singuratate si plictiseala...asta nu e dragoste ce simti pt el, e vesnica pomenita "obisnuinta". daca inca l-ai iubi, ti-ar fi dor de el in fiecare secunda, i-ai simti lipsa si in cele mai fericite momente ale tale, in schimb, el iti tulbura gandurile doar "atunci cand te plictisesti"-tu i spus-o V., soarele si luna Offline #13 2010-04-04 22:28:59
Re: Sad...Nu exagerez cu nimic...timp de 4 ani mi`a facut asa... daca imi lasam unghiile mari, pana nu mi le taiam nu se intalnea cu mine, chiar si el a recunoscut k a gresit ...dupa 4 ani imi spune " m`am purtat asa in speranta k te voi schimba" dar nu s`a gandit k in rau nu in bine...in ultima vreme se purta f bine,era excesiv de gelos.. pt k observase k incepea sa ma piarda... tot ce apreciez e k si`a dat totusi seama k a gresit fatza de mine... Ultima oara a fost editat de bia89 (2010-04-04 22:29:45) Offline #14 2010-04-04 22:37:24
Re: Sad...
toti isi dau seama de asta cand vad fata cu bagajele facute, gata de plecare V., soarele si luna Offline #15 2010-04-04 23:22:25
Re: Sad...Lol...faza cu unghiile e peste orice limita. I-as fi lipit un dos de palma de numai unghii vedea. Offline #16 2010-04-04 23:23:53
Din păcate, aşa este! Şi dacă le dai altă şansă situaţia se repetă, nu imediat, dar foarte cur?nd. Şi eu m-am despărţit de o săptăm?nă de prietenul meu ( relaţie de 3 ani ), dar nu vreau să intru ?n detalii, că mai rău ?mi fac. Este greu oricum, dar ştiind că nu-mi va fi bine niciodată, mai bine ?nchei acum. Asta este! Recunosc că m-am obişnuit cu el, şi fiind singură la părinţi mi-e foarte greu. Nu spun că nu-l iubesc, dar oricum obişnuiţa este mai mare. Trebuie să ne g?ndim la momentele mai puţin plăcute şi la c?t ne-a făcut să suferim, doar aşa putem trece peste, altfel şansele sunt zero, astea este părerea mea şi aşa prodecez eu ca să nu-l mai vreau ?napoi. Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-04-04 23:32:25) “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #17 2010-04-05 00:16:10
Re: Sad...E intr`adevar dificil, dar totodata sunt convinsa k daca ai vointa poti trece..numai k io sunt mai nebuna, m`apuca si cand m`apuca pana nu jelesc vreo ora nu imi trece ceea ce conteaza e k la faza cu mesajele am renuntat. Offline #18 2010-04-05 11:48:00
si te bate cineva daca jelesti? plangi si o zi intreaga daca asta simti, daca asta iti vine sa faci! descarca-te! e primul lucru ce trebuie facut pt o "recuperare" in urma despartirii. si foarte bine ca ai renuntat la mesaje. trebuie sa intrerupi orice legatura cu el pt a-l putea uita mai repede si mai usor V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|