|
Nu esti logat.
Frigul o problema pentru mine-2#20 2007-09-11 11:04:17
Re: frigul o problema pentru mineTrebuie sa fac o corectura: nu hematologul e cel in masura sa vada ce si cum cu circulatia! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2007-09-11 11:19:51
Re: frigul o problema pentru minecam da Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2007-09-11 13:35:03
Re: frigul o problema pentru minedoctoreasa daca nu hematologul e in masura pentru circulatie atunci cine? unde ar trebui sa ma duc la ce doctor?cu mainile si cu picioarele reci mam obisnuit demult dar faptul ca imi amortesc rau picioarele mai mult stingul imi da de gindit sa ma duc sau nu la doctor... Offline #23 2007-09-11 15:18:44
Re: frigul o problema pentru minecardiologii sunt specializati deseori pe tot sistemul cardio-vascular...desi si internistii ar trebui sa stie macar de unde sa inceapa investigatiile... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2007-09-11 18:02:46
Re: frigul o problema pentru mine
Nu era vorba de anul care a trecut si in care intr-adevar am avut parte de tratamente dure. Problema cu maini si picioare reci o am de ... hmm vreo 10 ani. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|