|
Nu esti logat.
Se poate?#1 2007-09-11 17:26:47
se poate?am inceput un tratament cu antibiotice: zanocin, nizoral si flamexin....astazi la ora 11 trebuia sa imi vina, ma rog cu aproximatie de o ora maximmmm 2.......mentionez k iau antibb pentru reglare de cm ...asta in principal .....se poate sa imi intarzie de la antibiotice? nu am intarziat cu nici o pastila deci eu zic ca e putin probabil sa fie cu ochi.....dar oricum sunt cam ingrijorata.... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #2 2007-09-11 17:28:36
Re: se poate?huh? sa fie cu ochi? wtf is that? eu zik s nu te ingrijorezi, stai calma k iti vine, ce naiba nu tre neaparat la ora 11 fix s vina. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #3 2007-09-11 17:29:27
Re: se poate?ok elfitzo.....m-am ingrijorat ca stiu ca asa imi vine de la pastile To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #4 2007-09-11 17:34:11
Re: se poate?din mom ce iei anti tre sa-ti vina, dk nu iti vine in alea 7 zile de pauza posibil sa fie o dereglare ca altfel nu vd pb, din mom ce abia acu incepi antibioticele.daca iei antibiotice fceti si voi cu prez7 zile si dupa tratament ink 7. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-09-11 17:34:27) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #5 2007-09-11 17:38:06
Re: se poate?ok, stiam de asta cu 7 zile.....sunt eu mai paranoia....multumesc frumos ca m-ai linistit elfitza albastra poop To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-11 17:39:22
Re: se poate?cu placere. te-am pupat take care. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #7 2007-09-11 18:35:20
Re: se poate?am si eu o intrebare....se poate sa-ti intarzie menstruatia daca esti racita??sunt racita moarta si imi intarzie.. Offline #8 2007-09-11 18:36:40
Re: se poate?da, se poate. asta daca celelalte cauze le-ai eliminat... mami de minuni Offline #9 2007-09-11 18:37:34
Re: se poate?pai le-am cam eliminat,ca de la ultima menstruatie nu am mai avut nici un contact sexual Offline #10 2007-09-11 18:38:15
Re: se poate?atunci e de la raceala... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|