|
Nu esti logat.
Catelusi-2#20 2007-12-12 16:00:25
Re: catelusice trist! ma bucur ca am reusit sa-i dau, nu as fi vrut sa trec prin asa ceva... Offline #21 2007-12-12 16:01:49
Re: catelusida, frate.. ce bestie, nu om!!! D`abia astept sa se infinteze politia animalelor!!!! Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #22 2007-12-12 16:08:47
Re: catelusisi eu. am semnat petitia aia pentru protectia animalelor, sper sa se infiinteze ceva pana la urma Offline #23 2007-12-12 16:11:14
Re: catelusipai din cate am inteles, legea a fost aprobata. O tot dau jegosii k nu sunt fonduri. Gasim fonduri pt orice mai putin pt asta oricum ar putea foarte bine sa functioneze pe baza de voluntariat!! Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #24 2007-12-12 16:19:05
Re: catelusiacum, sa speram ca o sa se faca ceva, cu fonduri, fara fonduri, dar sa se faca... Offline Publicitateloading...
#25 2007-12-12 16:21:20
Re: catelusisa speram ca politia animalelor nu o sa functioneze ca politia noastra. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2007-12-12 22:12:05
Re: catelusidaca se face pe baza de voluntariat, nu. Pentru k oameni care ar face asta fara bani, sunt oameni care chiar iubesc animalele. Daca se fac angajari, multi vor face asta pt bani si vor fi brutali la randul lor, etc. Si oricum inainte de toate trebuie sa se faca o campanie de educare a populatiei!!!!! Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #27 2007-12-13 07:15:12
Re: catelusi
multe multe felicitari!!! mare fapta ai facut! }{ }{ }{ Offline #28 2007-12-13 13:34:51
Re: catelusiOf, ce n-as da sa mai stau la curte... Sa pot lua catelusi... Vara trecuta am gasit si eu o catelusa cat palma abandonata in soare, mai mult moarta decat vie. Am dus-o impreuna cu prietenul meu la veterinar si desi tipul nu ii dadea nici o sansa, ea s-a luptat cu viata si a supravietuit. Am dus-o apoi acasa si am facut-o catelusa noastra. Ne era tare draga si o iubeam mult de tot. Insa ea, din pacate nu s-a adaptat deloc la bloc, era plina de energie si nu reuseam sa ii facem fata. Pana la urma a trebuit sa o dam la o curte la niste oameni care o iubesc si au grija de ea. Insa ne-a parut rau ca nu am putut sa o tinem, dar macar suntem impacati ca i-am salvat viata. Si de-aia zic, daca as mai fi stat la curte, si nu la bloc am fi pastrat-o si pe ea si as mai fi luat catelusi... If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #29 2010-04-06 17:55:15
Re: catelusifetelor, nu stit, exista vreo organizatie care sa aiba dreptul sa ridice cainele de la stapan daca nu e tinut in conditii adecvate? va intreb pt ca bunicii mei din Aiud, jud. Alba au niste nenorociti de vecini care tin un cocker in niste conditii oribile: are o cusca mizerabila, sta tot timpul in lant, e neingrijita, etc. de afectiune nici un poate fi vorba, din contra cate o data o mai si lovesc!!! sincer, mi se rupe inima de mila ei! si e asa de frumoasa, de prietanoasa, de jucausa. si chiar nu stiu ce sa fac pentru ea, ca nu mai suport sa o vad asa. Ultima oara a fost editat de calypso (2010-04-06 17:56:52) Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|