homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prolactina marita,ptr doctoressa in special dar nu numai

#1 2010-02-03 18:00:50

adita
Full member
Inregistrat: 2008-03-26

prolactina marita,ptr doctoressa in special dar nu numai

La inceput de an obisnuiesc sa-mi fac un set de analize complete,asa ca luna asta am luat drumul medicilior,eco mamar ,analize de sange ,ei aici am  optat si pentru prolactina deoarece folosesc anti de 3 ani (triqilar) si am zis ca ar fi bine de stiut.Toate bune pana la prolactina aici am primit valoare de 920ui/ml unde pe analize v normale erau 106-644ui/ml,acum intrebarea ece e de facut,eu siu ca anti cresc prolactina.Urmeaza saptamana viitoare sa merg la papa dupa ce trece c.m.Ce pareri aveti ???Doctoressa????imi spune si mie cineva ceva plssssss

Ultima oara a fost editat de adita (2010-02-03 18:44:49)

#2 2010-02-05 17:03:07

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: prolactina marita,ptr doctoressa in special dar nu numai

asa s-a si intimplat, anticonceptionalele ti-au crescut prolactina
sincer te-as trimite sa vorbesti cu medicul tau de planning...pe de alta parte insa, daca acesta crestere de prolactina nu are rasunet clinic(deci daca nu te supara nimic0 nu te ingrijora ca nu ai de ce

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-04-06 20:14:25

Alexandra30
Membru
Inregistrat: 2010-04-06

Mereu citeam pe forum dar niciodata nu am indraznit sa pun o intrebare. Am nevoie de un sfat.

De cateva luni ma tot plang de dureri sub coasta in partea dreapta, senzatia de plin in stomac, greturi indiferent ce si cat mananc. Acestea fiind cateva din problemele pe care le am.
Majoritatea gastroenterologilor pe care i-am consultat ori mi-au zis ca nu am nimic ori mi-au dat pastile de stomac. Am facut si endoscopie si s-a dovedit ca nu am nimic la stomac, doar o fiere strangulata.
In urma altor analize mi-a iesit PROLACTINA cu valoarea 162.42 , unde intervalul de referinta era  1.2 - 29.93, deci cu mult peste maxima. (analiza facuta la ginecoloc din cauza aparitiei unor scurgeri ale sanilor, uneori transparente, alteori albicioase) - nu iau anticonceptionale (dar am luat in urma cu 2 ani cam 8 luni), nu am facut intrerupere de vreo sarcina si am doar 20 de ani.

Toate starile de rau pot fi de la aceasta prolactina marita? Ametelile? Amorteala fetei pe partea stanga, gatului, mainii stangi? (Am facut si RMN acum 4 luni la recomandarea neurologului si a zis ca nu am nimic, insa rezultatul cu prolactina il am de cateva zile ).
Prolactina poate creste atat de mult si de la medicamentele ptr stomac? 
Voi consulta un endocrinolog, dar se obtine foarte greu o programare... ce sa fac? sad m-am saturat s anu pot manca mai nimic zilnic si sa am 39 de kg... la 1.63 inaltime. nu am fost niciodata grasa sau unpic mai "implinita" dar in ultimile 3 luni am slabit aproape 5 kg.

#4 2010-04-07 06:19:42

daenarys
Vizitator

alexandra prolactina nu are cum sa dea astfel de stari.cu calciul si magneziu cum stai? analize pt.tiroida ti-ai facut ea poate sa determine scaderea in greutate.

#5 2010-04-07 12:13:56

Alexandra30
Membru
Inregistrat: 2010-04-06

daenarys a scris:

alexandra prolactina nu are cum sa dea astfel de stari.cu calciul si magneziu cum stai? analize pt.tiroida ti-ai facut ea poate sa determine scaderea in greutate.

TSH, T4 sau ce or mai fi.. alea mi-au iesit intre valorile normale, imi facusem si ecografie si aia a iesit bine.
Mi-am facut si analizele la sange dupa ce incepusem sa ma simt rau de o perioada buna de timp si mi-au iesit bine.
Nu stiu de la ce e, nu stiu unde sa merg si pe cine sa mai intreb.. in ziua de azi nu te baga nimeni in seama sad am fost la o gramada de medici...

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.