|
Nu esti logat.
Prolactina marita,ptr doctoressa in special dar nu numai#1 2010-02-03 18:00:50
prolactina marita,ptr doctoressa in special dar nu numaiLa inceput de an obisnuiesc sa-mi fac un set de analize complete,asa ca luna asta am luat drumul medicilior,eco mamar ,analize de sange ,ei aici am optat si pentru prolactina deoarece folosesc anti de 3 ani (triqilar) si am zis ca ar fi bine de stiut.Toate bune pana la prolactina aici am primit valoare de 920ui/ml unde pe analize v normale erau 106-644ui/ml,acum intrebarea ece e de facut,eu siu ca anti cresc prolactina.Urmeaza saptamana viitoare sa merg la papa dupa ce trece c.m.Ce pareri aveti ???Doctoressa????imi spune si mie cineva ceva plssssss Ultima oara a fost editat de adita (2010-02-03 18:44:49) Offline #2 2010-02-05 17:03:07
Re: prolactina marita,ptr doctoressa in special dar nu numaiasa s-a si intimplat, anticonceptionalele ti-au crescut prolactina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-04-06 20:14:25
Re: prolactina marita,ptr doctoressa in special dar nu numaiMereu citeam pe forum dar niciodata nu am indraznit sa pun o intrebare. Am nevoie de un sfat. Offline #4 2010-04-07 06:19:42
Re: prolactina marita,ptr doctoressa in special dar nu numaialexandra prolactina nu are cum sa dea astfel de stari.cu calciul si magneziu cum stai? analize pt.tiroida ti-ai facut ea poate sa determine scaderea in greutate. #5 2010-04-07 12:13:56
Re: prolactina marita,ptr doctoressa in special dar nu numai
TSH, T4 sau ce or mai fi.. alea mi-au iesit intre valorile normale, imi facusem si ecografie si aia a iesit bine. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|