homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cele 7 zile magice

#1 2007-09-11 21:11:53

TriaX
Membru
Inregistrat: 2007-09-11

Cele 7 zile magice

Am si eu o nelamurire , prietena mea ia anticonceptionale Logest , in fine totu bine si frumos , ce nu stiu eu si mi-e cam .... frica , sunt cele 7 zile cind se termina folia si nu mai ia nici o pastila . Eu vreau sa stiu daca in cele 7 zile contactul sexual se poate face normal , inclusiv ejaculare in vagin , asta inainte sa ai vina menstruatia , cind e pe rosu nu umblu smile . Deci e ok daca sexul este normal sau trebuie sa folosesc extra protectie ??? Mersi.

#2 2007-09-11 22:03:16

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Cele 7 zile magice

daca le ia corect e protejata si in perioada de pauza cand nu ia pastilute...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-09-11 22:12:28

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

si  in pauz ae ok s ava "destrabalati" ( asa cum zice puiu meu), si chiar si pe menstruatie puteti face asata daca nu ti-e tzie nushu cum sua ei. smile sau daca vreti.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#4 2007-09-11 22:21:19

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Triax...sterge topicul acesta ca ti s a raspuns in celelalte o mie de locuri in care ai postat...sterge primul mesaj din topic pt a deleta topicul...altfel risti sa primesti ban nu warn...ca ti s a spus de nu stiu cate ori si tu ai continuat sa postezi pe unde ai apucat...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.