homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema?

#1 2010-04-07 10:13:50

camelia21
New member
Inregistrat: 2009-09-03

problema?

Buna fetelor,am intrat in panica.Ieri am postat o intrebare legata de faptul ca am luat antibiotice(augmentin) in pauza ,ultima pastila de antibiotic am luat-o dimineata(pe la 10) iar seara(pe la 20) am inceput folia de ac.Am intrebat despre protectia suplimentara dar din "pacate" aseara am comis-o,am avut contact neprotejat dar nu a terminat inauntru. Sa iau pastila de a-2-a zi?Credeti ca nu am fost protejata daca am luat dimineata antibiotic si seara am inceput noua folie.Pana aseara am luat 2 pastilute de ac fara antibiotic(sau trei daca se pune si ziua cand am luat antibiotic dimineata).Astept un raspuns fetelor sa stiu ce sa fac,nu as lua pastila de a-2-a zi dar daca este necesar asta este. Stupid me!!!!!Va multumesc

Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

#2 2010-04-07 14:39:49

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: problema?

Si eu as zice sa nu iei...dar totusi exista un risc micut...daca acel lichid preejaculator continea spermatozoizi de la o ejaculare anterioara (cu maxim 12-24 de ore inainte).
Dar totusi o pastila de antibiotic...poate nu a afectat protectia in totalitate smile
mai asteapta pareri.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2010-04-07 15:21:09

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

mai asteapta pareri dar eu daca iau si o singura pastila de antibiotic prefer sa astept sa inghit 7 pastulute de ac ca sa fiu sigura ca am protectie,asa sunt eu mai grijulie cu aceste chestii,vezi ce zic fetele care intr-adevar stiu,dar zic sa nu intrii in panica

#4 2010-04-07 15:31:27

camelia21
New member
Inregistrat: 2009-09-03

YoHanna a scris:

Si eu as zice sa nu iei...dar totusi exista un risc micut...daca acel lichid preejaculator continea spermatozoizi de la o ejaculare anterioara (cu maxim 12-24 de ore inainte).
Dar totusi o pastila de antibiotic...poate nu a afectat protectia in totalitate smile
mai asteapta pareri.

Am luat 5 zile antibiotic,dar era in zilele de pauza, numai ultima pastila care am luat-o sambata dimineata a fost in ziua in care am inceput noua folie(sambata la 10 am luat ultima pastila de antibiotic si seara la 20 am luat prima pastila din folia de anticonceptionale).Offfff, ce sa fac?Merci de raspunsuri

Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.