|
Nu esti logat.
Cateva intrebari#1 2010-04-09 17:45:16
cateva intrebariHello! Am si eu cateva intrebari.... (daca nu am ales topicul bun, scuze de pe acuma ) Offline #2 2010-04-09 19:26:36
Re: cateva intrebari1. suspectezi o sarcina? ca daca da sub nici o forma nu folosesti astfel de ovule. Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #3 2010-04-09 19:26:39
Re: cateva intrebari1. aceste medicamente actioneaza asupra organismului, prin urmare, cum spui tu: "iti afecteaza oraganismul"...dar nu perturba veridicitatea testului de sarcina daca la asta te refereai; O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #4 2010-04-09 19:46:21
Re: cateva intrebariAm avut o perioada mai "zbuciumata" din punctul asta de vedere... si se vede foarte clar ca nu sunt profesionista in dinastea.... stiu ca ovulele nu trebuiesc luate in primul trimestru de sarcina, dar sper sa nu fie cazul (de obicei sunt foarte paranoica cand vine vorba de treburi de genu`); cat despre alcool intr-adevar nu mor daca nu beau o perioada nimic. Intrebam doar pentru ca mi se pare interesant ca doctorita nu a spus nimic de vreun regim.... Exista si oameni care nu citesc prospectul de la medicamente... ma rog.. sper sa fie bine! merci mult de ajutor! Ultima oara a fost editat de lioa (2010-04-09 19:46:43) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|