|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2007-09-12 16:00:57
intrebaream si eu o intrebare cred stupida..dar ma rog....prespun k sunteti aici k sa ajutati ..ok..am inceput sa iau antic karissa din 5-a zi a ciclului si stiu k trebuie sa mai astept o saptamana pt a fi protejata. insa in prima zi a ciclului eu si partanerul meu "ne-am jucat" putin ca sa spun asa...insa el a ejaculat in afara. acum..prespun ca nu exista riscul sa fi ramas cu urmari...gen bebe ...dar cum sunt o persoana care isi face griji f usor...va intreb...un test de sarcina facut in perioada in care iei anticonceptionale este eficient avand in vedere schimbarea hormonala, etc ? cred k ati inteles intrebarea si dak se poate un raspuns....multumesc frumos Offline #2 2007-09-12 16:08:51
Re: intrebarenu sunt sanse sa fi ramas. test de sarcina nu poti face decat la 3 saptamani de la contactul cu risc sau o saptamana de intarziere a menstruatiei si ca sa stii si pe viitor testele de sarcina detecteaza un cu totul alt hormon decat cele pe care le contin AC, un hormon secretat strict in sarcina. dar cum spuneam slabe sanse sa fi ramas. mami de minuni Offline #3 2007-09-12 16:11:09
Re: intrebaream inteles....chiar nu stiam care este povestea in legatura cu ce hormoni sunt detectati...multumesc frumos pt raspuns...m-am linistit Offline #4 2007-09-12 16:15:45
Re: intrebarecu placere mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|