homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Poate f vorba despre un ciclu peste sarcina?

#1 2007-02-25 12:11:57

rila
New member
Inregistrat: 2007-02-20

poate f vorba despre un ciclu peste sarcina?

Mi-a venit ciclu dar parca este un pic mai deschis la culoare.....iar cand curge mult,ati vazut ca se fac cheaguri mici pana sa  absoarba absorbantul tot....dar o data cu cheagurile alea era si ceva alb....si m-am speriat!!oare despre ce o fi vorba???luna asta pe la inceputul lunii am luat pastila de a 2 a zi....o fi de la ea???astept raspuns urgent va rog!!!

#2 2007-02-25 12:24:30

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

Re: poate f vorba despre un ciclu peste sarcina?

decat sa te gandesti la prapastii si sa te apuci de ghicit in ... secretii, nu crezi ca ar fi mai simplu sa iti faci un test de sarcina(costa 3 Ron) sau sa te duci la un medic?

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#3 2007-02-25 12:32:40

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

asteapta sa treaca menstr si apoi faci un test.insa eu nu cred ca ar fi sarcina desi "ceva alb "cam ciudat.....
andrada79,eu nu am auzit de test de sarcina la 3 lei,eu am luat de la 12 lei in sus(nu ca as vrea unul asa ieftin,ca m-as gandii ca nu e tocmai cel mai eficient).

Mamica de 2 pui scumpi

#4 2007-02-25 12:38:22

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

andrada79 a scris:

decat sa te gandesti la prapastii si sa te apuci de ghicit in ... secretii, nu crezi ca ar fi mai simplu sa iti faci un test de sarcina(costa 3 Ron) sau sa te duci la un medic?

subscriu

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#5 2007-02-25 12:39:20

rila
New member

multumesc de raspunusri...mai astept pareri!!!!

Publicitate

loading...

#6 2007-02-25 12:42:25

rila
New member

Nashira,Doctoressa astept raspunsuri va rog!!

#7 2007-02-25 12:55:06

andrada79
Full member

off topic: cosmina07... eu am cumparat un test de 3 lei saptamana trecuta, de la o farmacie din Iasi(nu ca nu ar fi avut si de 12 Ron).Si nu vad de ce nu ar fi eficient, ca doar tot aceiasi hormoni ii masoara.Cand am ramas eu gravida cu strumful meu, am apelat tot la un test ieftin si mi-a aratat cele 2 liniute roz din a doua zi de intarziere a menstruatiei.
on topic: rila, daca ai luat postinorul corect si intr-un interval cat mai apropiat de contactul cu risc, riscul de a ramane gravida e foarte mic.Asa cum si probabilitatea de a aparea o menstruatie peste sarcina este foarte mica.Dar nu poti sti in ce situatie esti pana nu faci un test de sarcina sau nu te consulta un medic.
Stiu ca sunt rea, dar am senzatia ca ne ceri sa-ti spunem daca un om are ochi albastri, judecand doar dupa numarul pe care il poarta la pantofi.
Sper sa nu te superi.
Numai bine!

#8 2007-02-25 13:01:46

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

andrada79 a scris:

Cand am ramas eu gravida cu strumful meu,

ce dulce big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#9 2007-02-25 14:55:01

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

rila, eu nu stiu ce sa-ti spun...

Nobody home

#10 2007-02-25 21:20:13

rila
New member

andrada79 Imi este f frica si in plus nu am pe cine sa intreb...daca ai fi in aceeasi situatie k mine ai fi facut la fel...

#11 2007-02-25 21:48:28

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

daca testul a iesit negativ,eu zic ca nu ai probleme.reactiile pot fi de la postinor!

#12 2007-02-26 02:00:03

andrada79
Full member

rila, stiu cum te simti! Am trecut si eu prin momente din astea si pe vremea aceea nu exista nici Postinorul si nici acces la Internet nu aveam.Trebuia sa caut informatii in carti, la biblioteca. Imi pare rau daca am facut vreo afirmatie deplasata si te simti jignita. Eu am vrut sa te ajut.Atat m-a dus capul!
Numai bine!

#13 2007-02-26 11:53:59

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

eu subscriu la tot ce a spus andrada79(inclusiv povestea cu testul de sarcina ieftin..cel mai ieftin)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#14 2007-09-12 13:56:09

Sammy
Sr. member
Inregistrat: 2006-10-24

am si eu o problema. mi-a venit ciclul cand trebuia, dar este foarte inchis la culoare. mi se pare ca este si ceva mai redus cantitativ si ma gandeam daca ar putea fi ciclu peste sarcina?? eu nu am uitat nici o pastila, nu am facut tratamente, dar nu stiu care ar putea fi cauza inchiderii la culoare... ce spuneti? s-a mai intamplat cuiva?

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#15 2007-09-12 14:00:15

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

daca pastilele le-ai luat corect nu are ce sarcina sa fie. e stiut faptul ca AC schimba cantitatea si calitatea sangelui menstrual

mami de minuni hjarta

#16 2007-09-12 14:13:19

Sammy
Sr. member

da stiu asta, dar le iau de ceva vreme, ma gandesc ca e cam tarziu sa mai schimbe cantitatea si calitatea. ar mai fi ceva. la un moment dar eram f constipata si am luat un laxativ. exact atunci am luat si pastila pt ca pe prospectul laxativului scria ca nu isi face efectul decat dupa multe ore. dupa jumatate de ora am avut insa scaun. se poate sa se fi eliminat pastila atunci? atunci pe forum mi s-a spus ca nu e nici o problema, sa stau linistita, iar de atunci mi-a mai venit ciclul o data sau de doua ori, dar normale. ma voi duce la doctor, dar peste 2 saptamani cand ma intorc din concediu si voiam sa stau linistita pana atunci...

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#17 2007-09-12 14:42:11

o'hara
Platinum member

daca de atunci ti-a mai venit menstruatia de 2 ori dc te mai gandesti? s-a intamplat luna asta sa se modifice...daca nu ai facut nimic care sa interactioneze cu AC luna asta mergi linistita in concediu ca nu e nic smile

mami de minuni hjarta

#18 2007-09-12 16:32:16

Sammy
Sr. member

he he, paranoia... de fapt m-am speriat putin pt ca nu mi s-a mai intamplat. oricum, o sa merg la doctor peste 2 saptamani. poate o fi vreo infectie, desi alte semne nu au fost. oricum, multumesc mult, eu_vreau

#19 2007-09-12 16:34:35

o'hara
Platinum member

cu placere si distractie placuta smile

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.