|
Nu esti logat.
Tahicardie fetala la 9 saptamani?#1 2010-04-11 07:54:51
tahicardie fetala la 9 saptamani?am fost la ecograf si mi-a spus dr ca bebelusul meu are tahicardie, ii bate inimioara de 165 ori pe minut. nu mi'a dat prea multe detalii, a spus ca probabil sunt eu emotionata (desi nu eram!)si i-am transmis lui sau ca poate s-a speriat el de ecografia endovaginala. Offline #2 2010-04-11 13:31:47
Re: tahicardie fetala la 9 saptamani?din ceea ce am invatat eu , stiu ca in saptamana 8 bataile inimii ar trebui sa fie undeva pe la 150-160, dupa unii autori chiar pana la 170, dupa altii pana la 140. nimic nu este standard , asa cum nici bataile inimii diferitilor adulti, sanatosi fiind, nu sunt standard. gandeste-te daca inainte de ecografie ai baut cafea sau cola, daca ai mancat ceva mai sarat sau daca erai catusi de putin stresata, fie macar si in mintea ta, nu neaparat sa arati acest lucru. sunt chestii care influenteaza imediat alura ta ventriculara, ceea duce la cresterea ritmului bebelusului. cu cat pulsul tau e mai ridicat, cu atata este si al lui, insa nu cred ca e cazul sa-ti faci griji. daca vrei sa te linistesti, mai fa-ti o ecografie, tot transvaginala, penru ca la acasta varsta gestationala ecografia transabdominala nu arata mare lucru. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|