homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pilula de urgenta

#1 2010-04-13 18:08:17

crisu1988
New member
Inregistrat: 2008-08-05

pilula de urgenta

Buna! Am o intrebare la care astept raspuns cat mai urgent!
Povestea mea este urmatoare: eu am folosit 5 luni anticonceptionale jeanine. Luna aceasta m-am decis sa le schimb, am fost la medic unde mi-au fost recomandate logest. Ideea este ca duminica am luat ultima pastila din folia de jeanine, am facut pauza sapte zile(interval in care mi-a venit menstruatia) iar in a 8a zi,  luni, la 9.30 seara am luat prima pastila de logest. Mi s-a spus sa folosesc protectie suplimentara. La 3 ore dupa administrarea primei pastile logest am avut contact sexual protejat, numai ca in timpul ejacularii s-a rupt prezervativul. Dupa  13 ore am luat pastila de a doua zi, Escapelle.
Acum, am 2 intrebari: cat de sigura este aceasta pastila de a 2 zi? Pe prospect scrie ca are siguranta de 84%, ceea ce nu este tocmai incurajator. A doua intrebare: eu acum ce fac cu anticonceptionalele? astazi, marti, ziua in care am luat si pilula de urgenta, mai iau si anticonceptionale? Le pot folosi in continuare in ritm normal?
Astept raspunsul dumneavostra urgent. As  vrea sa pot intra in legatura cu doctoressa, daca ma poate ajuta cineva.
multumesc!

#2 2010-04-13 18:10:09

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: pilula de urgenta

of, doamne... ai luat degeaba Escapelle, asa cum ai luat tu pastilele erai cat se poate de protejata
ia AC in continuare normal

#3 2010-04-13 18:15:15

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: pilula de urgenta

cum zice si heimdall, nu trebuia sa iei escapelle.
faptul ca ai schimbat anticonceptionalele nu a afectat deloc protectia.

continua normal cu anticonceptionalele

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.