homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratamente naturiste ginecologice

#1 2010-04-02 17:49:06

danaradum
Membru
Inregistrat: 2010-04-02

tratamente naturiste ginecologice

din octombrie 2009 m-am confruntat cu o serie de probleme de sanatate si am apelat la medicina alopata fara prea mare succes. am avut norocul sa intalnesc o bioterapeuta care m-a ajutat enorm. acum sunt bine si pot spune ca nu a fost deloc usor sa trec prin toate spaimele prin care am trecut. initial am fost diagnosticata cu hpv si asa cum s-a exprimat primul dr. "multiple rani pe col". la ultimul control am iesit ok. urmez in continuare tratamentul la aceasta doamna. cred ca mai mult de teama sa nu patesc iar ceva. m-am gandit sa va impartasesc si voua din experienta mea. aceasta doamna se numeste zinaida stoenescu. de la ea am invatat ca tb sa gandesc mereu optimist. in afara faptului ca utilizeaza tratamentul bioenergetic, utilizeaza si o serie de creme, plante, tincturi etc. sunt preparate de dansa si am mare incredere in ele. eu sunt adepat unei vieti sanatoase si cat mai naturale. sunt boli care pot fi tratate si cu ajutorul naturii. astept mesajele voastre referitoare la experientele naturiste prin care ati trecut.
am uitat sa mentionez ca de curand doamna zinaida a scos pe piata si un produs. nu cred ca se gaseste in magazine. eu l-am vazut la dansa cand mergeam la tratament. daca doreste cineva mai multe informatii... pe net se gasesc suficiente date despre bolile pe care le-a tratat.

Ultima oara a fost editat de danaradum (2010-04-02 22:40:24)

#2 2010-04-05 21:44:41

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Re: tratamente naturiste ginecologice

Bai de sezut cu coada calului, galbenele-calmant
Musetel, coada soricelului, pelin- dezinfectant, antiinflamator.
De mentionat ca treaba cu pelinul nu foarte des-ma gandesc eu...

I love you. Remember. They cannot take it

#3 2010-04-14 15:08:01

danaradum
Membru
Inregistrat: 2010-04-02

Re: tratamente naturiste ginecologice

eu nu prea sunt adepta bailor de sezut. parerile medicilor sunt impartite in ceea ce priveste baile de sezut. am baut in schimb extrem de mult ceai de coada soricelului. dupa care am baut napraznic. inca beau cam la 2 zile cate un ceai la alegere din cele 2. mi-am schimbat stilul de viata. dorm mai mult, mananc sanatos, am eliminat zaharul, sarea iodata, toate chimicalele pe care inainte le mancam sau beam.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.