homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Postinor

#1 2007-09-03 21:16:30

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

postinor

buna!
am facut sex neprotejat cu 3 zile inainte de a-mi veni menstruatia, cand am calculat ca e o perioada nefertila. cat de sigura este metoda calendarului daca ai un ciclu menstrual regulat? dupa ce au trecut cele 3 zile, menstruatia nu mi-a venit. mentionez ca la sfarsitul lunii iulie am luat postinor. ma gandesc ca ar putea fi o dereglare din cauza pastilutelor de postinor. si cred ca am si o infectie vaginala dupa ce am citit acum pe internet. infectia vaginala ar putea duce la intarzierea menstruatiei? inca nu pot sa-mi fac test de sarcina pt ca nu au trecut decat cateva zile de la prostia pe care am facut-o. sunt disperata si incerc sa gasesc motivatii pt menstruatia care intarzie. am un ciclu menstrual regulat dar nu stiu daca poate sa intarzie cateva zile pt ca nu mi-am inceput viata sexuala decat de 3 luni si pana acum nu am urmarit fenomenul asta pt ca nu m-a interesat. astept sa treaca vreo luna sa merg la un control si oricare ar fi motivul intarzierii voi trece pe anticonceptionale. sper sa aiba cineva rabdare sa citeasca si sa-mi dea un raspuns big_smile

#2 2007-09-03 21:19:34

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: postinor

Se prea poate ca postinorul sa-ti fi dat peste cap data la care iti venea menstruatia de obicei. In august pe ce data ti-a venit?

#3 2007-09-03 21:33:34

allys
Full member

5 august a fost prima zi de menstruatie. si pe 30 trebuia sa-mi vina din nou. azi suntem in 3 si... nimic. mi-am facut test de sarcina si a iesit negativ apoi am aflat ca l-am facut prea devreme. si acum stau ca pe ace si astept sa treaca timpul sa merg la un control si sa-mi mai fac teste de sarcina. dar e inca prea devreme. nu a trecut decat o saptamana.

#4 2007-09-03 21:41:51

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Mai mult ca sigur postinorul ti-a dereglat ciclul. Asta inseamna ca si perioada fertila si nefertila sunt dereglate.
Sa speram, insa, ca intarzierea se datoreaza postinorului.
Dar totusi.. cat de neprotejat a fost contactul? A ejaculat in interior?

#5 2007-09-03 21:54:20

allys
Full member

data trecuta stiam ca pe 5 trebuie sa-mi vina si pe 5 mi-a venit si luasem postinor cu vreo 2 saptamani inainte. nu mi s-a parut ca pastiluetele au modificat ceva. nimic neobisnuit nu mi s-a intamplat. doar ca a tinut cu o zi mai mult si mi s-a parut ca a fost in cantitate mai mare decat de obicei. si duminica atunci cand am facut-o neprotejat... cat se poate de neprotejat... a ejaculat in interior, aveam simptomele pe care le am cu cateva zile de a-mi veni. marti mi-am dat seama ca nu ma mai dor sanii si de atunci am inceput sa intru in panica. o sarcina duce asa repede la intreruperea menstruatiei? chiar daca am ramas nu ar fi trebuit totusi sa-mi vina?

Publicitate

loading...

#6 2007-09-04 01:00:10

cold_lover
New member
Inregistrat: 2007-09-04

buna am si eu o intrebare...cam cat timp trebuie sa astepti sa iti faci un test dupa ce ai fact-o fara prz???

"Fa ce poti cu ce ai acolo unde te afli."(Theodore)

#7 2007-09-04 01:01:19

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

3 saptamani de la contact sau o saptamana de intarziere a menstruatiei.

#8 2007-09-04 02:06:45

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

allys...din cate stiu eu ovulatia are loc exact cu 14 zile inainte de venirea menstruatiei. Daca tie trebuia sa-ti vina la 3 zile dupa ce ai facut-o fara prezervativ...nu prea ai cum sa ramai insarcinata. Adica...nu se poate ca sa fii cu 3 zile inainte de ciclu...faci sex...si ramai insarcinata... Daca tu zici ca aveai simptomele cum ca ar trebui sa-ti vina...probabil zilele astea o sa vina si musafirii.
Si eu cred ca din cauza postinorului ti s-a dereglat ciclul...chiar daca luna trecuta ti-a venit la timp. Eu zic sa mai astepti...si sa nu intri in panica...poate iti vine zilele astea. Sa stii si ca din cauza stresului poate sa-ti mai intarzie...
si e foarte bine ca te-ai gandit sa treci pe anticonceptionale....decat sa stai cu grija in fiecare luna.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#9 2007-09-04 18:42:53

allys
Full member

inca ceva... eu am rh-ul negativ si prietenul meu pozitiv. daca mi s-a intamplat doamne fereste sa raman daca fac avort trebuie sa fac injectie cu anticorpi sau nu e nevoie? nustiu pe unde am citit ca injectiile cu anticorpi sunt necesare chiar daca pierzi o sarcina sau faci avort pe unde am citit ca nu e nevoie... nu as vrea sa ma trezesc ca fac copii cu probleme psihice ca mai am un caz in familie neutral multumesc fetelor. acu a inceput sa curga ceva dar dupa ce am citit imi este foarte frica sa nu fie acea scurgere maronie peste sarcina care am aflat ca e normala in primele luni.

#10 2007-09-04 18:59:04

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

daca faci avort se considera ca si cum ai fi avut o sarcina...si da e nevoie de acea injectie...plus ca pierzi o sansa de a avea copii...deci fa ce poti ca sa nu fi nevoita sa ajungi la avort...s ar putea mai incolo sa ti doresti mai multi copii si sa nu poti face mai mult de unul...

happy with him...inlove with him...puss

#11 2007-09-05 16:51:04

allys
Full member

ms crys_ty_na. am scapat de problema. mi-au venit "musafirii". si la primul salariu la control si anticonceptionale ca nu vreau sa mai stau cu inima la gat. va multumesc.

#12 2007-09-13 12:21:33

anna_dulcika
Membru
Inregistrat: 2007-09-13

am si eu o nelamurire...daca am avut un contact neprotejat cu prietenul meu si el a ejaculat in mine....si a doua zi am mai avut unu la fel...iar a treiasi a patra zi am luat postinor...n-am depasit 48 de ore de la primul contact...isi mai face efecutl postinor?

#13 2007-09-13 12:26:00

anna_dulcika
Membru
Inregistrat: 2007-09-13

...si mai am o curiozitate...o prietena de-a mea i-a foite chinezesti....cat de bune sunt acele foite?isi fak efectul?

#14 2007-09-13 12:38:08

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

daca nu ai depasit 72 de ore de la primul contact ar trebui sa isi faca efectul. foitele au eficacitate f scazuta.

citeste regulile. ai warn.

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.