|
Nu esti logat.
Ceva e stramb - ori mintea, ori picioarele#1 2010-04-15 17:39:22
Ceva e stramb - ori mintea, ori picioareleToate perechile mele de pantofi/slapi/adidasi au talpa inclinata spre interior, adica merg ca un extraterestru, Am mai vazut si la altii talpa mai batatorita pe partea interioara, dar nu atat de pronuntat ca la mine. qed Offline #2 2010-04-15 17:44:44
Re: Ceva e stramb - ori mintea, ori picioareleprobabil calci mai apasat in interior..si daca pana acum nu ti-ai dat seama...cam da..asa vei merge si de acum incolo VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #3 2010-04-15 17:46:10
Re: Ceva e stramb - ori mintea, ori picioareleerau si teste de personalitate bazate pe modul in care tocesti pantofii eu tocesc tocurile ceva de speriat Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-04-15 18:02:55) Offline #4 2010-04-15 17:47:37
Re: Ceva e stramb - ori mintea, ori picioareleIncearca sa iti cumperi cateva perechi de incaltaminte cu talonete - macar sa mergi cu ele prin casa, daca nu gasesti vreun model de zi cu zi. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|