homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ceva e stramb - ori mintea, ori picioarele

#1 2010-04-15 17:39:22

rogvaiv
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-08-04

Ceva e stramb - ori mintea, ori picioarele

Toate perechile mele de pantofi/slapi/adidasi au talpa inclinata spre interior, adica merg ca un extraterestru, Am mai vazut si la altii talpa mai batatorita pe partea interioara, dar nu atat de pronuntat ca la mine.
Raman asa toata viata? cesafac

qed

#2 2010-04-15 17:44:44

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: Ceva e stramb - ori mintea, ori picioarele

probabil calci mai apasat in interior..si daca pana acum nu ti-ai dat seama...cam da..asa vei merge si de acum incolo

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#3 2010-04-15 17:46:10

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

erau si teste de personalitate bazate pe modul in care tocesti pantofii smile eu tocesc tocurile ceva de speriat
A, gata, am gasit

- Talpa este tocita uniform, la fel pe toata suprafata ei - omul este, in acest caz, onest si fidel; el poate fi, de asemenea, energic. Femeile din aceasta categorie sunt credincioase.
- Talpa este tocita in partea exterioara - omul nostru este cam superficial, dar foarte dinamic.
- Talpa este tocita in partea inferioara - dovedeste:
- la barbat: slabiciune, ezitare;
- la femeie: blandete
-Talpa este tocita la calcai _ dovedeste ingamfare, orgoliu.

lol

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-04-15 18:02:55)

#4 2010-04-15 17:47:37

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Incearca sa iti cumperi cateva perechi de incaltaminte cu talonete - macar sa mergi cu ele prin casa, daca nu gasesti vreun model de zi cu zi.

Si e posibil ca in timp sa se mai remedieze un pic, pentru ca esti fortata sa calci normal. Depinde si de cati ani smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.