homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

McDonald's-15

#267 2010-04-15 10:39:41

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: McDonald's

ce pot sa contina salatele?

hjarta

#268 2010-04-15 10:44:33

daenarys
Vizitator

nu stiu sincer ce contin...o sg.data mi-am luat salata de la ei iar legumele alea nu aveau nici un gust neutral

#269 2010-04-15 10:48:09

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

Loveable a scris:

hai ca glumeam/asociam...

stiu puss

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#270 2010-04-15 11:34:52

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

mie salata de la mec mi se pare o alternativa cand chiar nu ai ce sa mananci in oras, macar stiu cate calorii are nustiu Si mi se pare buna (nu creeaza dependenta k un bigmac de exemplu), chiar nu imi dau seama ce ar putea sa contina in afara de salata, varza si ce mai zic ei acolo...k doar le vezi in farfurie pe fiecare...posibil sosurile sa contina ceva aditivi nesanatosi da salata mi se pare inofensiva (in afara de maxi de pui ca nu stiu ce contine bucata aia de pui)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#271 2010-04-15 11:36:11

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

lol Nici sandwichurile nu creeaza dependenta,decat daca esti un disperat care IN MINTEA LUI crede ca nu poate trai fara Mc big_smile
Acum dau exemplul meu : cand mi s-au descoperit dereglarile hormonale,pe langa anticonceptionale si antibiotice si produse cosmetice,mi s-a dat un regim ingrozitor de sever. Aveam vreo 4 feluri de mancare in total in meniu...   De la om care bea litrul de Cola pe zi,care manca 2-3 mese pe zi de carne si care de cel putin 3 ori pe saptamana era pe la fast food (Mc/KFC/Jerry's Pizza)  - apropo,nu,nu eram grasa ; ca fapt divers,eram mai slaba decat sunt acum,cand mananc echilibrat -  ajunsesem sa mananc doar cartofi copti si din an in paste ton cu lamaie,si cam o data la 2 luni paste fainoase smile De baut,nu beam decat apa (plata),ceaiuri si lapte (neindulcite). Si schimbarea asta a trebuit sa fie facuta de pe o zi pe alta. smile Nu mi-a fost greu. N-am avut nici cea mai mica problema. Deci pica teoria cu dependenta tongue

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-04-15 11:41:33)

Publicitate

loading...

#272 2010-04-15 11:59:54

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

Emilya a scris:

mie salata de la mec mi se pare o alternativa cand chiar nu ai ce sa mananci in oras, macar stiu cate calorii are nustiu Si mi se pare buna (nu creeaza dependenta k un bigmac de exemplu), chiar nu imi dau seama ce ar putea sa contina in afara de salata, varza si ce mai zic ei acolo...k doar le vezi in farfurie pe fiecare...posibil sosurile sa contina ceva aditivi nesanatosi da salata mi se pare inofensiva (in afara de maxi de pui ca nu stiu ce contine bucata aia de pui)

avand in vedere ca salata aia vine congelata la fel k si restu cesafac eu cred ca isi cam pierde din gust

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#273 2010-04-15 12:40:48

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Toate legumele din salata sunt crescute cu multe chimicale si ingrasaminte - undeva mult, dar mult mai rau ca fructele din Carrefour smile

Nu conteaza numarul de calorii pe care le are, conteaza chimicalele pe care le contin, si mai presus de atata, hormonii de crestere care te umfla smile

By all means, sosurile cred ca sunt cel mai putin nocive lol

#274 2010-04-15 12:43:27

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Unde-s hormonii de crestere ca eu numa nu cresc ?! lol

#275 2010-04-15 12:52:24

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

pai de crestere a legumelor si fructelor respective, nu a noastra

luna trecuta luase tati niste cartofi huge si nu erau buni de nimic, interiorul era stricat... probabil bagase atatea chimicale in ei ca sa-i faca mari, de i-au stricat de tot
eu abia astept sa se faca vara sa creasca tot ce am plantat in curte (nu eu, bunicii tongue )si sa nu mai fie nevoie sa cumparam toate prostiile injectate fara gust.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#276 2010-04-15 12:55:59

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

A zis "hormoni de crestere care te umfla" ... adica te umfla pe tine, cel care mananci tongue sau ma rog, asta am inteles eu.

#277 2010-04-15 13:20:11

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Nu, te umfla si pe tine, dar nu la ideea ca ai mancat de la Mc si acum te ingrasi. Nu, e un proces in timp. De aceea copiii cresc mai mult, sanii se dezvolta mai mult si mai repede etc.

Faptul ca tu nu te ingrasi este de metabolism foarte rapid.

In Romania nu este fenomenul atat de accentuat, pentru ca, in ciuda a tot ce s-ar spune, noi nu avem o cultura de a manca la fast-food. E mai mult un privilegiu decat un obicei. Un amarat mananca cartofi din piata in loc sa manance la Mc. In afara, un amarat mananca la Mc si un "privilegiat" isi ia cartofi din piata lol

#278 2010-04-15 21:05:47

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Azi: cheese si royal shake hjarta Si cam gata pe urmatoarele 2 saptamani.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.