homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mirosurile vaginale.-2

#20 2010-04-14 18:30:24

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

Re: Mirosurile vaginale.

Mulţumesc Ayra  puss  ! O să ?ncerc şi eu. Şi mie tot de acest lucru ?mi era teamă, să nu deregleze ph-ul.

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#21 2010-04-15 10:00:19

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ultima data cand am fost la centrofarm mi-au dat cadou 4 pliculete de servetele intime, care protejeaza cica impotriva candidei hmm. candilit parca se numesc si sunt parfumate. pe mine oricum nu m-au nimerit, ca nu fac candida forgetit
am incercat unul si in afara de faptul ca e parfumat, n-am observat nimic diferit. nu stiu daca influenteaza cu ceva ph-ul...

#22 2010-04-15 14:08:26

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

eu am observat o schimbare in miros de ceva vreme .... e un pic mai intepator dar cantitatea sau consistenta nu s-au schimbat ....doar mirosul este putin deranjant.....
candida nu am avut niciodata ...iar de restul infectiilor am scapat .....
ce poate sa influenteze mirosul secretiei?

#23 2010-04-15 14:09:35

daenarys
Vizitator

lenjeria sintetica sau prea stramta,sapunurile,gelurile speciale pt.igena....

#24 2010-04-15 14:15:52

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

lenjerie sintetica nu port ...prefer chiloteii normali de babutza chicot .... folosesc doar dove cream (cu ph neutru) si lactacyd ....
medicamentele pot avea infleunta?? pentru ca daca stau bine si ma gandesc problema a aparut in momentul in care am inceput sa iau eutyrox, metformin si selezym....
poate doar a coincis momentul dar ideea e ca nu-mi place noul miros...cel putin pentru mine e deranjant

Ultima oara a fost editat de uffff (2010-04-15 14:16:18)

Publicitate

loading...

#25 2010-04-15 14:17:22

daenarys
Vizitator

nu stiu ce sa zic de medicamente uffff

#26 2010-04-15 14:50:20

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Arya, mi se pare super ciudat ce zici, servetelele umede pt femei mai sunt cum mai sunt, dar alea de bebelusi sunt GROAZNICE. pline de prostii, deregleaza flora urat de tot.... ai grija sa nu fi fost o ameliorare de moment la tine. eu una n-as insista cu asa ceva. mai ales nivea, care sunt si asa cosmetice de calitate medie spre proasta.

iar la cat sunt ele de "pt bebelusi"... in maternitate ni s-a interzis sa le folosim pe copii, TOCMAI pt ca provoaca tot felul de iritatii si reactii alergice. nici acum nu le folosesc decat de urgenta, cand suntem "in deplasare"...

anca, ce chestie, cand voi pleca prima data la munte (nu ma gandesc cand va fi asta, sa nu ma deprim lol ) o sa le caut si eu... acolo mai folosesc si eu servetele si nu eram multumita de niciunele...

ufff, medicamentele pot deregla flora... deci da.

Ultima oara a fost editat de katami (2010-04-15 14:50:53)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#27 2010-04-15 15:17:59

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Mie mi le-a recomandat si medicul ginecolog cesafac

Intr-adevar, imi recomandase unele de la firma care face Pampers (imi scapa acuma numele), dar .. mi-a zis clar ca tocmai ele nu deregleaza PH-ul, pentru ca sunt cele mai putin nocive. Nivea erau singurele pe care le aveau la farmacie in momentul respectiv.

Trebuie sa recunosc ca niciodata nu am auzit/vazut de ideea ca servetele pentru bebelusi provoaca alergii sau iritatii .. Intr-adevar, utilizate in exces pot duce la iritatii, dar nu daca le foloseste moderat. Ma refer in exces pentru ca am cunostinte care isi curata copiul de 5 ori pe ora, ceea ce mi se pare exagerat. Altfel, sunt special create - ma rog, atata timp cat nu sunt cu parfum, parapeni, alergeni e ok.

Nu inseamna ca trebuie sa le folosesti tot timpul - 24h/24h, dar este recomandat sa folosesti 1-2 pe zi (cand nu esti in deplasare), pentru ca au proprietati antibacteriene si emoliente ... Din ciclul: in doze ft mici, nici otrava nu-ti face rau lol lol

Eu una ma irit groaznic de la absorbante - desi de 9 ani nu mai port decat ob lol si in momentul in care port protej-slipuri mai groase - cum era all-days-ul vechi, am alt miros vaginal.

Daca iau supliment de vitamine se schimba etc ...

Ultima oara a fost editat de AyraBlack (2010-04-15 15:22:56)

#28 2010-04-15 20:57:53

D. Loredana
Hero member
Site

Eu mi-am cumpărat astăzi şerveţele pentru bebeluşi, dar acum am văzut ce a postat Katami şi nu prea mai am curaj să le folosesc. Eu ştiam că astfel de produse ( geluri, şerveţele, deodorante intime ) dereglează Ph-ul, dar văz?nd că Ayra este mulţumită m-am g?ndit să ?ncerc şi eu big_smile . Nu ştiu ce să fac! O să le folosesc pentru altceva  smile .

Totuşi, altă soluţie pentru eliminarea mirosului neplăcut din această zonă nu există?

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-04-15 21:02:00)

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#29 2010-04-15 22:48:53

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Loredana...intai fa o analiza de secretie sa fim sigure k nu e o infectie smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#30 2010-04-15 23:14:09

D. Loredana
Hero member
Site

Da Yohanna, ai dreptate, şi  asta o să fac. smile

mornincoffee

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.