|
Nu esti logat.
Ce m-ar ajuta sa retin mai repede?-4#58 2010-04-15 23:27:36
Re: ce m-ar ajuta sa retin mai repede?pe mine nu m`au ingrasat. tot ce pot sa iti faca e sa iti creeze pofta de mancare, dar asta poate veni si din subconstient, nu trebuie sa dam vina pe pastile. daca ai grija la alimentatie totul e ok. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #59 2010-04-15 23:32:55
Re: ce m-ar ajuta sa retin mai repede?
Stiu ca postul are deja vreo 2 ani,da' tin sa mentionez ca si fara suplimente retii fraze dintr-un rezumat. :d Eu retin majoritatea frazelor din rezumat,si asta fara suplimente,da' sa zicem ca eu sunt mai mutanta,asa. Sa ai memorie buna (indiferent ca e indusa de suplimente sau nu) implica sa retii mare parte din ceea ce vezi/citesti,si sa iti ramana in cap pe termen lung. Eu,de exemplu,imi amintesc cuvant cu cuvant pasaje intregi din carti pe care le-am citit acum 5-6-7 ani,chiar mai mult. Alt exemplu: din clasa a3a stiu tot Luceafarul pe de rost. Mno,una e sa-l stii pe tot ani de-a randul fara sa-l mai citesti din cand in cand,si alta e sa-l citesti din an in paste si sa iti amintesti cate o strofa. :) Mai bine nu va mai indopati cu pastile aiurea daca efectul ala slab e tot ce ati obtinut. Offline #60 2010-04-15 23:53:37
Re: ce m-ar ajuta sa retin mai repede?Eu iau spirulina,dar nu stiam ca ajuta si memoria... Eu iau pentru sistemul imunitar,pentru ca e protector hepatic,pentru ca mentine apetitul sexual si pentru ca contine Ca si Mg. Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-04-15 23:54:36) Offline #61 2010-04-16 10:55:37
Re: ce m-ar ajuta sa retin mai repede?si eu am luat spirulina, cica este fff buna pentru tot felul de afectiuni! am luat in perioada capacitatii, bac-ului si in prima sesiune , dupa aia m-am bazat pe supra-capacitatile mele:)), dar spirulina recomand la toata lumea...e mai ciudat verdele ala, dar e f buna! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|