homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O nedumerire!!!!!!!!!

#1 2007-09-07 16:16:27

crisa08
New member
Inregistrat: 2007-04-24

o nedumerire!!!!!!!!!

buna.as avea si eu o problema sau mai bine zis o nedumerire.vreau sa aflu cauza si poate ma ajutati dak puteti.
iau yasmin de 4 luni mai am putin si termin a 4a folie.de o luna si jumatate nu am mai avut contact sexual.sunt plecata din tara iar pastila am luat-o la ora la care o luam in romania aici sunt 7 ore diferenta de fus ora.
am observa k la jumatatea foliei am inceput sa am pe langa scurgerea normala putin spotting dar ff putin.si nu stiu de la ce sa fie.ce stiam eu k in primele 3 luni e normal sa ai dar la mine e deja a 4 luna.am avut in prima luna dar a trecut iar acum a reaparut.
dak stiti de la ce este si puteti sa-mi dati un sfat mi-ar fi de mare ajutor.
trebuie sa le schimb???dak am contact pot sa raman insarcinata nu-si mai fac efectul bine???
va multumesc

#2 2007-09-07 16:20:48

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

Re: o nedumerire!!!!!!!!!

daca sunt luate corect efectul si-l fac... indiferent de spotting! ideea e legata de comfortul tau... si eu am patit la fel, printr-a 5a luna am avut spotting la jumatatea foliei sad dar de atunci n-a mai aparut... eu ti-as sugera sa termini folia... iar daca lucrurile astea se repeta sa mergi sa schimbi pastilutzele!

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#3 2007-09-07 16:21:26

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

protejata esti, nu ai de ce sa iti faci griji...nici din pricina spotting-ului nu e cazul sa iti faci griji...nu le schimba acum, daca apare si luna viitoare, te gindesti atunci

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2007-09-07 16:23:25

crisa08
New member
Inregistrat: 2007-04-24

multumesc mult.o sa fiu atenta sa vad dak mai continuua.

#5 2007-09-07 16:31:06

cruela
Membru
Inregistrat: 2007-09-07

Salut! Am si eu o problema -niciodata nu am avut ciclu regulat-se intampla 1 data la 2 luni,pana am inceput sa iau diane-35 care au rezolvat problema,dar dupa 3 ani in care nu am facut pauza m-am hotarat sa stopez tratamentul fiindu-mi frica ca nu o sa mai pot face copii daca il iau in continuu.Am avut deasemeni si chisturi ovariene si acnee dar ambele probleme s-au rezolvat datorita pastilelor.Acum insa iar imi intarzie menstruatia.Va rog sa imi da-ti un sfat.Multumesc anticipat.

Publicitate

loading...

#6 2007-09-07 16:32:26

Al Pacino
Administrator

nu mai intrerupe contraceptivele

#7 2007-09-13 11:07:21

cruela
Membru
Inregistrat: 2007-09-07

Multumesc pt sfat,dar eu am inceput sa iau diane 35 doar temporar pana se rezolva pb cu chisturile si acneea,nu intentionez sa le iau pana la adanci batraneti pt ca o sa vreau si copii la un moment dat si cu un tratament de lunga durata e mai greu sa faci copii dupa ce intrerupi.V-as intreba ce sa fac ca sa imi vina menstruatia normal,ca a trecut peste o saptamana de cand trebuia sa imi vina,si asta dupa prima luna cand nu am mai luat pastilele.Multumesc tare mult.

#8 2007-09-13 11:09:11

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu ai ce face acum. daca inainte de a lua AC ciclurile tale erau neregulate asa vor fi si acum. ori astepti, ori mergi la medic sa iti dea ceva ca sa iti vina.

mami de minuni hjarta

#9 2007-09-13 13:39:22

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

si eu aveam ciclul neregulat inainte sa iau antibebe.daca renunt la ele o sa-l am ca la inceput...exista vreun medicament sau vreun tratament care sa regleze menstra?

#10 2007-09-13 14:32:57

Al Pacino
Administrator

nu stiu sa existe, ela

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.