|
Nu esti logat.
Urgent...yasmine schimbate cu yasmin#1 2010-04-13 18:38:04
urgent...yasmine schimbate cu yasminbuna fetelor!am si eu o problema...pana luna aceasta am luat yasmine recomandate de un medic ginecolog,desi la inceput am luat harmonet si medicul mi le-a inlocuit pt ca in mom acela nu gaseam deloc prin nici o farmacie!am decis sa revin la harmonet pt k ma simteam mult mai bine spre deosebie de stariile pe care mi le creea yasmin!am facut pauza de 7 zile dupa ultima folie de yasmin si ieri trebuia sa incep prima folie de harmonet,mai exact prima tableta,dar am ajuns f tarziu in tara si nu am reusit sa mi le procur pana acum ,cand am luat prima tableta!e vreo problema ca am trecut asa de la un antibebe la altu?exista riscuri?cum procedez!va multumesc Offline #2 2010-04-13 18:39:11
Re: urgent...yasmine schimbate cu yasmindaca ai facut pauza mai mare de 7 zile, te protejezi suplimentar pana iei primele 7 pastile Offline #3 2010-04-13 18:56:04
Re: urgent...yasmine schimbate cu yasminmultumesc mult!dar....nu exista diferenta intre yasmin si harmonet?nu pot aparea probleme ,nu? Offline #4 2010-04-13 19:23:08
Re: urgent...yasmine schimbate cu yasminau concentratii diferite de hormoni insa asta nu inseamna k vor aparea probleme "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2010-04-17 11:53:38
Re: urgent...yasmine schimbate cu yasminse mai gaseste harmonet? si eu am luat timp de 2 ani insa ma ingrasasem mult de la ele de la 48 kg ajunsesem la 55,acum iau yasmin e prima luna mai am doar 6 pastile si terimin! ma simt ok de la ele nu am avut nici macar o neplacere decat ca menstra mi-a tinut mai mult cu 3 zile... si ma durea putin burta ca si cum mi-ar veni... sper sa nu mai am probleme dar eu stiu! Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-17 12:16:21
Re: urgent...yasmine schimbate cu yasminasteapta 3 luni sa vezi cum te intelegi cu yasmin, poate o sa treaca durerile de burta iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|