homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Doctori foarte buni din Cluj

#1 2010-03-26 15:13:22

Lucian F.
Membru
Inregistrat: 2010-03-26

Doctori foarte buni din Cluj

Stimati colegi forumisti,

am nevoie cit de curind posibil sa aflu numele (si, daca se poate, si numerele de telefon, dar eventual le pot afla si eu ulterior) unor doctori foarte buni fiecare in domeniile lor, si care activeaza la Cluj - Napoca. Ma intereseaza sa aflu, dupa cum urmeaza:
- un doctor endocrinolog
- un doctor gastro-enterolog
- un doctor hematolog
- un doctor orelist
- un doctor neurolog
Intrucit afectiunea de care sufar nu a putut fi depistata de catre cei citiva doctori din Anglia la care am fost, mi s-a sugerat sa incerc in tara, de aceea am nevoie de cei considerati cei mai buni in domeniile lor, si va rog foarte mult sa nu va sfiiti sa-mi spuneti care credeti sau stiti voi ca sint cei mai buni, insa toti e important sa functioneze la Cluj, ca sa-i pot vizita cit mai devreme cu putinta.
Eu sosesc in tara pe 31 martie si plec inapoi pe 10 aprilie, si in acest interval e vital sa pot primi un tratament, sau o combinatie de tratamente care sa ma ajute sa imi recapat sanatatea si sa redevin activ profesional.
Va multumesc si va astept sugestiile si aici, dar daca vreti, si pe adresa de e-mail pe care am inregistrat-o aici, anume luck_flor@yahoo.co.uk. Sper sa ma puteti ajuta spunindu-mi numele unor doctori cit mai priceputi! smile

#2 2010-03-27 15:49:51

Lucian F.
Membru
Inregistrat: 2010-03-26

Re: Doctori foarte buni din Cluj

Lucian F. a scris:

Stimati colegi forumisti,

am nevoie cit de curind posibil sa aflu numele (si, daca se poate, si numerele de telefon, dar eventual le pot afla si eu ulterior) unor doctori foarte buni fiecare in domeniile lor, si care activeaza la Cluj - Napoca. Ma intereseaza sa aflu, dupa cum urmeaza:
- un doctor endocrinolog
- un doctor gastro-enterolog
- un doctor hematolog
- un doctor orelist
- un doctor neurolog
Intrucit afectiunea de care sufar nu a putut fi depistata de catre cei citiva doctori din Anglia la care am fost, mi s-a sugerat sa incerc in tara, de aceea am nevoie de cei considerati cei mai buni in domeniile lor, si va rog foarte mult sa nu va sfiiti sa-mi spuneti care credeti sau stiti voi ca sint cei mai buni, insa toti e important sa functioneze la Cluj, ca sa-i pot vizita cit mai devreme cu putinta.
Eu sosesc in tara pe 31 martie si plec inapoi pe 10 aprilie, si in acest interval e vital sa pot primi un tratament, sau o combinatie de tratamente care sa ma ajute sa imi recapat sanatatea si sa redevin activ profesional.
Va multumesc si va astept sugestiile si aici, dar daca vreti, si pe adresa de e-mail pe care am inregistrat-o aici, anume luck_flor@yahoo.co.uk. Sper sa ma puteti ajuta spunindu-mi numele unor doctori cit mai priceputi! smile

Am revenit cu aceasta postare sa va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu aceste informatii.

#3 2010-04-17 13:25:00

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

iti fac o lista cu doctorii la care am fost eu si de care am fost multumita smile

endocrinolog: Carmen Gruita (centrul medical Motilor, sau Spitalul Municipal Clujana)
gastro-enterolog: Ioan Aldea (Soitalul Militar)
orelist: Marcel Cosgarea (Str.Dorobantilor, nr.5, ap.4 , 0264/591942/ int.425  Marti-Joi - 17.00-19.00  )

hematolog si neurolog nu stiu.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#4 2010-04-17 13:33:29

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

poti incerca si medicina alternativa? dr Zegrean Marius (com. floresti): 0264265071, 0723322549 (aparat biorezonanta). e un foarte bun diagnostician.

eu din pacate alti dr nu cunosc, din cei de care ai avea nevoie. multa sanatate.

iubesc+Camelia+Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.