|
Nu esti logat.
Am o intrebare...#1 2010-04-18 00:26:23
am o intrebare...buna...am si eu o intrebare daca poate sa imi raspunda cineva....am luat yasmine timp de 3 luni si dupa pauza de 7 zile nu am inceput un nou blister a 8 a zi,ci am inceput a 10 a zi....vroiam sa stiu daca isi fac efectul,daca timp de 7 zile trb sa ma protejez si cu prez sau nu isi fac efectul deloc? pls sa-mi rasp cineva.... Offline #2 2010-04-18 00:52:44
Re: am o intrebare...te protejezi suplimentar pana inghiti 7 pastile din noua folie Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #3 2010-04-18 12:49:09
Re: am o intrebare...Buna fetelor! Am si eu o nelamurire si va rog foarte mult daca ma puteti ajuta! In Februarie a reusit sa vina la mine prietenul meu. Am luat contraceptive cu aceeasi compozitie ca si Microgynon 21 din 20 feb pana pe 12 martie si am avut menstruatie pe 17 martie timp de 3 zile, fara dureri si o cantitate mica de sange.Problema este ca eu luam pilula seara in jur de ora 21 si a doua pilula am varsat-o. Am luat alta a doua zi dimineata in jur de 11. Precizez ca am luat o singura folie, apoi nu am mai luat pastilutele (el a plecat si nu am mai avut nici un fel de contact). Offline #4 2010-04-18 13:55:56
Re: am o intrebare...Daca e mica sarcina, se poate sa nu fie vazuta la echograf. Fa un test de sarcina. Oricum, eu tind sa cred ca e vorba de o dereglare cauzata de anticonceptionalele luate fara recomandarea medicului si doar pentru o luna. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|