homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce sa fac :-s

#1 2010-04-19 20:15:53

Selena.J.
Full member
Inregistrat: 2010-02-13

nu stiu ce sa fac :-s

Buna seara.Am o mica problema.Acu doua zile dupa actul sexual una dintre labii mi s-a umflat.Acu cateva luni am mai patit asa(ma gandeam din cauza ca nu am fost destul de uda)si am tratat cu fluocinolon si mi-a trecut.Acum in schimb am patit acelasi lucru doar ca pe langa faptul ca mi s-a umflat,am mancarimi si cateodata usturimi.De parca nu imi era de ajuns aceste lucruri..imi curge si o substanta destul de solida adica nu e foarte lichida alba.Sunt inebunita nu stiu ce sa fac cred ca ma spal de 10 ori pe zi jos.Acu vreo doua luni trebuia sa iau niste ovule ca am avut o infectie,dar nu le-am mai luat pentru ca-mi venise ciclu si apoi mi-am spus ca nu mai am nevoie(asa am considerat eu)As vrea din aceasta seara sa incep sa iau ovulele acelea...poate imi trec problemele mentionate mai sus.Puteti sa-mi dati un sfat ceva.Va multumesc.

Sexul este arta de a controla lipsa de control.

#2 2010-04-19 20:21:01

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: nu stiu ce sa fac :-s

SIngurul sfat pe care ti-l pot da este sa mergi la medic si sa facii o analiza de secretie ca sa vezi exact despre ce e vorba. Din ce spui tu, e vorba de o BTS care trebuie tratata in mod corespunzator.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2010-04-19 20:29:25

Selena.J.
Full member

Eu m-am gandit la o infectie?Abia vineri as putea sa ajung la medic,dar ce spui sa iau ovule pana atunci sau nu?

#4 2010-04-19 20:39:25

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Nu lua nimic de capul tau. Ceea ce zici tu acolo seamana cu o candida[mancarimi, usturimi, secretia aceea mai solida si alba] Mai bine asteapta sa mergi la medic sa-ti spuna cu exactitate ce ai.

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#5 2010-04-19 21:24:12

Selena.J.
Full member

Da okay..eu inteleg,dar eu cred ca ovulele rau nu imi fac..chiar daca nu ma ajuta cu nimic,nu au ce sa-mi strice.Eu incerc sa vad ce o sa fie ca nu mai suport si pana vineri nu am ce sa fac.Oircum multumesc mult pt tot.

Publicitate

loading...

#6 2010-04-19 21:28:57

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

daca nu stii exact ce ai...nu lua ovule, pentru ca...daca tu ai candidoza si iei de ex ovule pentru gardnerella...agravezi candidoza...
nu is universale acele ovule...pot sa provoace dereglari de toata frumusetea.. smile
mai bine pune niste crema de galbenele pana ajungi la doctor.

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-04-19 21:29:15)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#7 2010-04-19 21:33:33

Selena.J.
Full member

Na bine fac asa ma dau cu crema de galbenele.Dar is intr-o stare ca nu mai pot si din cauza mancarimii nu pto sa dorm si ma duc la baie ff des sa ma tot spal.Secretia aceea ma deranjeaza ff mult trebuie sa port absorbant ptr ca curge cam de 5-6 ori pe zi si in cantitati destul de mari.Sunt speriata si ptr prietenul meu.Si ptr mine nu stiu ..eu am zis ca e doar o infectie si in prima zi nu am bagat de seama...dar constat ca edestul de grav:((.Am 17 ani am vorbit cu mama mea..dar ma cam lasat cu ochii in soare de aceea am venit repede aici sa cer pareri.Sper sa ma pot trata cat de repede. sad

#8 2010-04-19 21:37:28

YoHanna
Insomniac member

se poate sa fie o infectie cu candida...care dak o lasi sa-si faca de cap...poate sa-ti provoace neplaceri destul de mari smile crede-ma ca o cunosc destul de bine lol
de aceea te sfatuiesc sa faci o analiza de secretie + antibiograma sau antifungigrama dupa caz...si astfel vei primi tratamentul corect si daca il vei face corect is sanse f mari sa treaca smile (si neaparat sa faca si prietenul tau...asta dupa ce afli exact ce ai)
si de-aia am zis sa nu pui ovule pentru ca e posibil sa creezi astfel rezistenta si vei scapa mult mai greu de infectie...dak faci tratamente dupa ureche smile
crema de galbenele ar trebui sa iti calmeze zona smile poti sa faci si spalaturi intravaginale cu ceai de galbenele ca rau nu-ti face in situatia asta.

dar ma repet... tratamentul acesta sa fie facut doar pana ajungi la doctor si afli ce ai smile

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-04-19 21:39:04)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#9 2010-04-19 21:46:19

Selena.J.
Full member

Asa am sa fac.Vroiam sa-mi fac astazi spalaturi intravaginale cu ceai de musetel nu aveam in casa si am facut doar cu apa calduta.M-am ferit de gel de dus si de servetele intime pentru ca m-am temut sa nu-mi agraveze.Nu prea imi este cunoscut limbajul tau privind acele analize  lol dar am sa-mi notez  tongue si dr. probabil o sa stie ce analize sa-mi faca.Multumesc inca odata.Conteaza mult pt mine.

#10 2010-04-19 21:51:27

YoHanna
Insomniac member

antibiograma ( depisteaza medicamentele la care sunt rezistente si la care sunt sensibile bacteriile )
antifungigrama (-------------------------------------//------------------------------------------ ciupercile )

mai pe romaneste...afli exact ce medicamente trebuie sa iei ca sa scapi de infectie smile pt k daca iei tratamente dupa ureche risti sa dai de unul la care candidoza e rezistenta si faci tratamentul degeaba...sau mai rau...devine si mai rezistenta smile

#11 2010-04-19 22:08:14

Selena.J.
Full member

"Manifestarile Candidozei
La femei, o proliferare excesiva a candidei poate da scurgeri in zona genitala, insotite uneori de mancarimi sau usturime la urinare."
Problema este urmatoarea:eu nu am mancarimile la urinare.Pe mine ma mananca tot timpul.Si mai ales daca fac greseala sa ma scarpin nu ma mai pot opri.Iar usturimele..sunt ff rare..eventual daca stau mult in sezut ptr ca inca mai este putin umflata una dintre labii.Dar oricum ma duc la medic.

#12 2010-04-19 22:18:11

YoHanna
Insomniac member

pai alea sunt simptomele generale...poti sa le ai sau sa nu le ai...
la mine de ex...se manifesta doar prin scurgeri... fara mancarimi, fara usturimi, fara absolut nici o durere smile
o analiza te lamureste 100% smile
sa ne tii la curent wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.