|
Nu esti logat.
Nu stiu ce sa fac :-s#1 2010-04-19 20:15:53
nu stiu ce sa fac :-sBuna seara.Am o mica problema.Acu doua zile dupa actul sexual una dintre labii mi s-a umflat.Acu cateva luni am mai patit asa(ma gandeam din cauza ca nu am fost destul de uda)si am tratat cu fluocinolon si mi-a trecut.Acum in schimb am patit acelasi lucru doar ca pe langa faptul ca mi s-a umflat,am mancarimi si cateodata usturimi.De parca nu imi era de ajuns aceste lucruri..imi curge si o substanta destul de solida adica nu e foarte lichida alba.Sunt inebunita nu stiu ce sa fac cred ca ma spal de 10 ori pe zi jos.Acu vreo doua luni trebuia sa iau niste ovule ca am avut o infectie,dar nu le-am mai luat pentru ca-mi venise ciclu si apoi mi-am spus ca nu mai am nevoie(asa am considerat eu)As vrea din aceasta seara sa incep sa iau ovulele acelea...poate imi trec problemele mentionate mai sus.Puteti sa-mi dati un sfat ceva.Va multumesc. Sexul este arta de a controla lipsa de control. Offline #2 2010-04-19 20:21:01
Re: nu stiu ce sa fac :-sSIngurul sfat pe care ti-l pot da este sa mergi la medic si sa facii o analiza de secretie ca sa vezi exact despre ce e vorba. Din ce spui tu, e vorba de o BTS care trebuie tratata in mod corespunzator. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-04-19 20:29:25
Re: nu stiu ce sa fac :-sEu m-am gandit la o infectie?Abia vineri as putea sa ajung la medic,dar ce spui sa iau ovule pana atunci sau nu? Sexul este arta de a controla lipsa de control. Offline #4 2010-04-19 20:39:25
Re: nu stiu ce sa fac :-sNu lua nimic de capul tau. Ceea ce zici tu acolo seamana cu o candida[mancarimi, usturimi, secretia aceea mai solida si alba] Mai bine asteapta sa mergi la medic sa-ti spuna cu exactitate ce ai. Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #5 2010-04-19 21:24:12
Re: nu stiu ce sa fac :-sDa okay..eu inteleg,dar eu cred ca ovulele rau nu imi fac..chiar daca nu ma ajuta cu nimic,nu au ce sa-mi strice.Eu incerc sa vad ce o sa fie ca nu mai suport si pana vineri nu am ce sa fac.Oircum multumesc mult pt tot. Sexul este arta de a controla lipsa de control. Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-19 21:28:57
Re: nu stiu ce sa fac :-sdaca nu stii exact ce ai...nu lua ovule, pentru ca...daca tu ai candidoza si iei de ex ovule pentru gardnerella...agravezi candidoza... Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-04-19 21:29:15) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #7 2010-04-19 21:33:33
Re: nu stiu ce sa fac :-sNa bine fac asa ma dau cu crema de galbenele.Dar is intr-o stare ca nu mai pot si din cauza mancarimii nu pto sa dorm si ma duc la baie ff des sa ma tot spal.Secretia aceea ma deranjeaza ff mult trebuie sa port absorbant ptr ca curge cam de 5-6 ori pe zi si in cantitati destul de mari.Sunt speriata si ptr prietenul meu.Si ptr mine nu stiu ..eu am zis ca e doar o infectie si in prima zi nu am bagat de seama...dar constat ca edestul de grav:((.Am 17 ani am vorbit cu mama mea..dar ma cam lasat cu ochii in soare de aceea am venit repede aici sa cer pareri.Sper sa ma pot trata cat de repede. Sexul este arta de a controla lipsa de control. Offline #8 2010-04-19 21:37:28
Re: nu stiu ce sa fac :-sse poate sa fie o infectie cu candida...care dak o lasi sa-si faca de cap...poate sa-ti provoace neplaceri destul de mari crede-ma ca o cunosc destul de bine Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-04-19 21:39:04) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #9 2010-04-19 21:46:19
Re: nu stiu ce sa fac :-sAsa am sa fac.Vroiam sa-mi fac astazi spalaturi intravaginale cu ceai de musetel nu aveam in casa si am facut doar cu apa calduta.M-am ferit de gel de dus si de servetele intime pentru ca m-am temut sa nu-mi agraveze.Nu prea imi este cunoscut limbajul tau privind acele analize dar am sa-mi notez si dr. probabil o sa stie ce analize sa-mi faca.Multumesc inca odata.Conteaza mult pt mine. Sexul este arta de a controla lipsa de control. Offline #10 2010-04-19 21:51:27
Re: nu stiu ce sa fac :-santibiograma ( depisteaza medicamentele la care sunt rezistente si la care sunt sensibile bacteriile ) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #11 2010-04-19 22:08:14
Re: nu stiu ce sa fac :-s"Manifestarile Candidozei Sexul este arta de a controla lipsa de control. Offline #12 2010-04-19 22:18:11
Re: nu stiu ce sa fac :-spai alea sunt simptomele generale...poti sa le ai sau sa nu le ai... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|