|
Nu esti logat.
Dupa cat timp ar trebui facuta o pauza la anticonceptionale#1 2009-01-19 20:37:15
dupa cat timp ar trebui facuta o pauza la anticonceptionaleEu iau yasmin de 1 si 10 luni cred. Am facut o pauza in toamna asta doar de o luna. Nu am avut niciodata nici un fel de efect negativ, nici macar o durere de cap ori stare de greata. Insa as vrea sa stiu cam la cat timp e necesara o pauza si cat ar dura ea. Am auzit de tot felul de variante cum ar fi la jumatate de an o luna pauza...sau la 6 luni de pastile 3 luni pauza..sau la un an trei luni pauza. In cazul Yasmin-ului cum e mai indicat? Trebuie sa mentionez ca iau yasmin la indicatia unui medic care m-a consultat si scopul principal era sa scap de o acnee destul de usoara. Offline #2 2009-01-19 20:38:44
Re: dupa cat timp ar trebui facuta o pauza la anticonceptionalesunt doctori care spun ca sunt indicate pauzele si doctori care spun ca nu sunt necesare...eu personal am facut prima pauza de 2 luni dupa vreo 8 ani de luat anticonceptionale I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-02-19 00:18:49
Re: dupa cat timp ar trebui facuta o pauza la anticonceptionaleti-am raspuns dincolo, sterge acest mesaj si respecta regulamentul forumului! Offline #4 2009-02-19 10:38:15
Re: dupa cat timp ar trebui facuta o pauza la anticonceptionalegeorgy21 ai warn pentru postare multipla. Offline #5 2009-03-07 11:58:09
Re: dupa cat timp ar trebui facuta o pauza la anticonceptionaleBuna fetelor! Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-07 16:20:38
Re: dupa cat timp ar trebui facuta o pauza la anticonceptionalespirly, poti sa faci pauza daca vrei insa eu sunt de parere ca mai degraba te dereglezi cu pauza aceea Offline #7 2009-03-07 18:00:00
Re: dupa cat timp ar trebui facuta o pauza la anticonceptionalebuna! am si eu o intrebare. iau anticonceptionale de 1 an si vreo 5 luni. trebuie sa fac vreo pauza? pana acum nu le-am intrerupt deloc. va rog ajutati-ma! Offline #8 2009-03-07 19:04:07
Re: dupa cat timp ar trebui facuta o pauza la anticonceptionaleatat timp cat iti faci analizele cu regularitate, si ma refer aici la cele cerute pentru anticonceptionale, iar acestea sunt ok, nu este necesar sa faci pauza. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #9 2009-03-07 19:55:27
Re: dupa cat timp ar trebui facuta o pauza la anticonceptionaleam luat anticonceptionale 3 ani la rand si cand am fost la dr mi-a zis ca am facut foarte rau ca nu le-am intrerupt.... sanatatea e mai buna decat toate Offline #10 2009-03-07 19:59:38
Re: dupa cat timp ar trebui facuta o pauza la anticonceptionalebriana, sunt medici si medici, medici care recomanda pauza... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #11 2009-03-07 20:14:38
Re: dupa cat timp ar trebui facuta o pauza la anticonceptionaleasa e sunt medici si medici sanatatea e mai buna decat toate Offline #12 2009-03-07 20:16:17
Re: dupa cat timp ar trebui facuta o pauza la anticonceptionalebriana, cauta la topicul cu : doctori buni de pe forumul nostru, vezi poate gasesti ceva pe acolo, vreo recomandare... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #13 2010-04-21 02:59:56
Re: dupa cat timp ar trebui facuta o pauza la anticonceptionale
care sunt acele analize? Offline #14 2010-04-21 09:15:48
Re: dupa cat timp ar trebui facuta o pauza la anticonceptionaleDaca mergi la planning sau la medicul de familie, cu siguranta va sti ce analize sa-ti recomande. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|