|
Nu esti logat.
Interventia chirurgicala si anticonceptionalele#1 2010-03-20 11:27:33
interventia chirurgicala si anticonceptionalelehello, iau logest de mult timp si acum 2 luni am facut o pauza. peste o luna o sa am o interventie chirugicala pentru scoaterea unei alunite. va avea loc cu anestezie locala si exact in pauza de 7 zile daca nu renunt. am intrebat mai multi ginecologi si medici de la planning daca trebuie sa renunt la anti acum (luni ar trebui sa incep o noua folie) iar parerile sunt impartite. voi ce credeti? in cazu in care nu renunt anestezia scade efectu anticonceptionalelor? Este risc de atac cerebral? Offline #2 2010-03-22 09:07:03
Re: interventia chirurgicala si anticonceptionalele
nu e absolut nici un risc. operatia aceea nu te tine imobilizata la pat in consecinta nu are risc de tromboza...de nici un fel. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-04-21 21:43:15
Re: interventia chirurgicala si anticonceptionaleleAm scapat cu bine de interventie insa mai am o intrebare: m-a dat cu ceva solutie numita betadina, solutie care o voi folosi si la schimbarea pansamentului. aceasta interactioneaza cu AC? Offline #4 2010-04-21 22:20:42
Re: interventia chirurgicala si anticonceptionalelenu "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|