|
Nu esti logat.
Steptococ de tip B in sarcina...ajutooor!!!Pagini: 1 Subiect inchis
#1 2010-04-21 16:32:25
steptococ de tip B in sarcina...ajutooor!!!Draga doamna doctor,sper sa ma lamuriti si pe mine cat mai repede cu putinta,va rog! Offline #2 2010-04-21 16:39:42
Re: steptococ de tip B in sarcina...ajutooor!!!ramona, regulamentul forumului interzice crearea subiectelor identice; daca vede un moderator ca ai deschis inca un topic pt aceeasi intrebare, il inchide si iti da si warn. Offline #3 2010-04-21 19:07:25
Re: steptococ de tip B in sarcina...ajutooor!!!
Nu este prea mult antibiotic, trebuie NEAPARAT NEAPARAT NEAPARAT sa faci antibioticul injectabil in timpul travaliului, sa iti scrii in frunte sa nu uite doctorii. In rest nu e nici o problema, nu pateste nimic bebelusul, doar ca trebuie sa faci acest tratament in timpul travaliului, neaparat. Asta e tot. Offline #4 2010-04-21 19:21:54
Re: steptococ de tip B in sarcina...ajutooor!!!ea intreba daca tb sa-l faca si inainte de travaliu, adica acum. vezi ca a mai deschis un topic la vreau sa aflu. Offline #5 2010-04-21 22:22:37
si eu am raspuns foarte clar ca trebuie sa il faca in timpul travaliului, altfel nu are nici un sens. exact asta am zis. ca trebuie in travaliu. Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-22 10:17:51
din ce ai scris prima data, eu am inteles ca e obligatoriu sa faca tratamentul in timpul travaliului, dar poate sa il faca si acum, ca "nu este prea mult anibiotic". deci pana la urma nu are rost sa faca 2 tratamente (a facut deja unul fara efect) pana la nastere, iar la nastrere sa il faca pe al 3-lea? asta era dilema ei. antibioticul injectabil din timpul travaliului ramane batut in cuie, dar pana atunci, in saptamanile de sarcina, mai tb sa ia ceva pt streptococul asta? nu afecteaza cu nimic fatul atatea antibiotice? Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-04-22 10:19:25) Offline #7 2010-04-22 11:59:38
exact..asta vroiam sa stiu dak afecteaza fatul sau nu,ink un tratament in plus...dar se pare k nu il afecteaza si administrarea antibioticului in timpul travaliului este OBLIGATORIU!!! Offline #8 2010-04-22 12:14:52
Re: steptococ de tip B in sarcina...ajutooor!!!ramona0013 ai warn pt postare multipla. era suficient un sinugr topic pt ca altfel te pierzi in raspunsuri. Offline Subiect inchis Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|