|
Nu esti logat.
Posibil sarcina?#1 2010-04-22 20:48:09
posibil sarcina?Buna seara, Offline #2 2010-04-22 21:59:07
Re: posibil sarcina?eu zic ca nu, avand in vedere toate cele trei teste negative Offline #3 2010-04-22 22:02:45
Re: posibil sarcina?deci nu e un test ci sunt 3,si eu zic ca nu are cum,hai sa zic ca iti da unul eroare dar 3 nu are cum,le-ai facut in aceiasi zi?le-ai facut cu prima urina de dimineata? Offline #4 2010-04-22 22:12:29
Re: posibil sarcina?
Le-am facut la distanta de 48 de ore intre ele, cel de azi l-am facut cu prima urina... nu stiu ce sa zic..daca nu ar fi existat atea povesti de citit pe net si atatea persoane care sa spuna ca stiu ele de la mama/ bunica/ prietena, cum vine menstra peste sarcina, cum in cazul sarcinii extrauterine testul se poate sa nu se pozitiveze, cum exista persoane care pana in luna a 3-a nici nu au realiat ca sunt insarcinate, probabil nu m-as panica asa. Offline #5 2010-04-22 22:15:04
Re: posibil sarcina?inseamna ca ai facut corect testele,nu vad dece te iei dupa mamici ,bunici ,matusici,asteapta menstra linistita,eu zic ca e o dereglare a organismului pt ca ai luat ac si le-ai intrerupt ca sa faci pauza ,e posibil ca acel spotting de care zici sa fi fost menstra ta Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-22 22:26:14
Re: posibil sarcina?
Da, la asta m-am gandit si eu, ca a fost menstra. mai ales ca eu spotting nu am avut niciodata decand iau ac. acum ma gandesc ca am facut o prostie ca nu am inceput o folie noua acum. probabil m-am dereglat si mai tare datorita faptului ca am facut pauza jumatate de an, dupa care am luat o luna si acum iar pauza Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|