homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Need heeelp! :-S-2

#20 2007-09-14 21:04:29

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

Re: Need heeelp! :-S

rana mea e pe col... pai nu m-a durut . M-a durut doar dupa ce am inceput tratamentele (asta a fost culmea!). Eu m-am dus la doctor pentru usturimi si mi-a dat Gynozol. Mi-a facut toate analizele si Pap si examen ginecologic si atunci a observat rana care era veche. Usturimile au trecut in 3 zile. Apoi am tratat o infectie si apoi rana pe col (asta e activitate in derulare). Inconcluzie de 9 luni sufar si ma rog s straca toate o data ca simt ca nu mai rezist mult. Dar sunt sigura ca totul va fi bine . Altfel nu m-as mai putea trezi dimineata si sa merg inainte. Recunosc greseala mea ca am fost doar acum la ginecolog. Si suport consecintele cu stoicism. smile si optimism.

iubesc+Camelia+Matei

#21 2007-09-14 21:06:21

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

vivian ai warn. citeste regulile si invata sa editezi.

mami de minuni hjarta

#22 2007-09-14 21:09:13

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

vivian a scris:

dar, oare ce-as mai putea folosi pt iritatia care s-a facut linga intrarea in vagin?

Vivian, pentru iritatie ai putea incerca clotrimazol crema, de 2 ori pe zi, cel putin pana mergi la doctor.

iubesc+Camelia+Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.