|
Nu esti logat.
Prima luna de anticonceptionale#1 2007-09-14 16:29:17
prima luna de anticonceptionaleAm luat o luna anticonceptionale si acuma is in perioada in care ar trebui sa-mi vina ciclul..da deja is in ziua a 3-a si inca nu mi-a venit...oare de ce is la inceput?....am mai luat anticonceptionale acum 2 ani..deci nu e prima data..da din cate tin eu minte tot timpu imi venea bine..acum nu stiu de ce imi intarzie....am avut primul contact sexual dupa ce am luat 8 pastile..cineva zicea ca trebuie sa iei zece si atunci esti protejata..e adevarat..ca eu nu stiu de asta... Offline #2 2007-09-14 16:30:37
Re: prima luna de anticonceptionalepoate sa ti vina in oricare din cele 7 zile de pauza...deci nu intra in panica...si ai avut bine contactul acela...luate din prima zi de menstra ele te protejaza de atunci...luate mai traziu umpic te protejeaza dupa a 7 pastiluta...deci din nou nu te stresa happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-09-14 16:31:46
Re: prima luna de anticonceptionaledaca le-ai luat din prima zi de menstruatie esti protejata de atunci...daca le-ai inceput in alta zi esti protejata dupa 7 pastilute...din punctul asta de vedere esti ok. menstruatia poate sa apara in oricare dintre zilele de pauza, inclusiv ultima. asteapta ca vine daca le-ai luat corect mami de minuni Offline #4 2007-09-14 16:57:22
Re: prima luna de anticonceptionalepoate stresez...ar trebui sa iau deseara AC prima luna dar paranoia isi pune intrebarea: daca luna trecuta,in a 3-a zi de menstra el a intrat putin,eu fiind virgina,si a ejaculat in afara iar dupa calcule nu eram in per fertila si acum mi-a venit ciclul cind trebuia,numai ca fiind la inceputul menstrei nu imi dau seama daca e ceva ciudat cu ea. e posibil sa fiu insarcinata in aceste conditii?voi ce ziceti?sa incep AC de deseara? iubind dincolo de moarte Offline #5 2007-09-14 16:58:34
Re: prima luna de anticonceptionaledaca erai sigur in afara perioadei fertile stai linistita...si incepele de azi... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-14 16:58:46
Re: prima luna de anticonceptionaleia ac linistita..nu esti gravida..nu iti mai face ganduri degeaba Offline #7 2007-09-14 16:59:20
Re: prima luna de anticonceptionaleincepe linistita ac deseara Mamica de 2 pui scumpi Offline #8 2007-09-14 17:05:36
Re: prima luna de anticonceptionalesunt cam paranoia, dar daca perioada fertila nu e sigura? daca organismul meu s-a schimbat cumva,perioada aia dupa calcule e sigura? adica stiu sigur ca ciclu mai scurt de 24 zile nu am avut si atunci prima zi fertila a 6 a. iar noi ne-am jucat in a 3-a sau a 4 a.deci nu eram.dar e sigura aceasta formula...inauntru nu a ejaculat,am vazut pe patura. deci credeti ca pot lua linistita deseara? prietenul meu zice ca daca era dupa mine faceam 50 de copii pina acum ca de fiecare data imi fac calcule...daca s-a intimplat ceva? desi sunt virgina inca asa cred...si tocmai pt ca nu vreau griji vreau sa incep AC.deci ziceti ca pot sa le iau linistita de diseara? e doua zi de menstra azi ca nu le-am inceput de ieri ca am vrut sa vad daca e singele rosu:)paranoica...si nu imi dau seama ce culoare e...adica e si rosu si maro nu stiu...e intre.asta ca toata ziua citi despre ciclu peste sarcina si incepui sa analizez... iubind dincolo de moarte Offline #9 2007-09-14 17:13:19
Re: prima luna de anticonceptionaleia le...si protejeaza te suplimentar (prezervativ) pana inghiti 7 pastilute... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-09-14 17:15:41
Re: prima luna de anticonceptionaleok.merci mult. sa va pregatiti ca va stresez:) mi-e foarte teama de efecte secundare si partea cu protectia e ok ca doar peste 2 sapt ma vad cu iubitul meu. iubind dincolo de moarte Offline #11 2007-09-14 17:16:38
Re: prima luna de anticonceptionalenu ne stresezi...si decat sa fi tu stresata mai bine intrebi happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-09-14 17:17:29
Re: prima luna de anticonceptionaleok. ma bucur ca am pe cine intreba. iubind dincolo de moarte Offline #13 2007-09-14 18:26:10
Re: prima luna de anticonceptionaledaca aveti ceva de spus una alteia faceti-o intr-un singur topic mami de minuni Offline #14 2007-09-14 18:26:50
Re: prima luna de anticonceptionaleimi cer scuze.o sa shterg mesajele de mai sus kre se adreseaza ei. Offline #15 2007-09-14 22:11:14
Re: prima luna de anticonceptionaleluai prima pastila de marvelon28.ca sa nu stau cu inima cit un purice:) care sunt cele mai serioase,grave efecte secundare pe care le pot avea si dupa cit timp? ca sa am o idee stiu ca fiecare e diferit. iubind dincolo de moarte Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|