|
Nu esti logat.
Ce sa fie?#1 2007-09-13 22:08:44
ce sa fie?am un prieten care este virgin, are 20 de ani si de o saptamana are mancarimi, puncte rosii ca si cum ar fi iritat, pe capul penisului (adik..intelegeti ) ...ce ar putea sa fie? Offline #2 2007-09-14 00:12:36
Re: ce sa fie?din cate stiu ar putea fi o candidoza...ii sugerez sa consulte un medic de specialitate Nothing happens without a reason... Offline #3 2007-09-14 00:27:01
Re: ce sa fie?cu siguranta e vb de candida...sa mearga la un urolog la consult...totusi daca e virgin,cum a capatat boala?ca e un BTS,candidoza...poate totusi nu e virgin:)) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #4 2007-09-14 00:30:36
Re: ce sa fie?Nu e nevoie sa fi avut contact sexual ca sa aiba candidoza,putea sa faca in urma unui tratament cu antibiotic sau o dereglare in organism. Offline #5 2007-09-14 00:37:13
Re: ce sa fie?
dar totusi e vb de un barbat nu de o femeie...la femeie se distruge flora vaginala...eu n am auzit ca un barbat sa faca,candida de la antibiotice...pai daca o luam asa ..ei ar trebui sa ia antimicotice impreuna cu antibioticele?ma scz ca te contrazic nu e cu intentie,mandy,dar sunt si eu curioasa de acum: D În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-14 00:41:42
Re: ce sa fie?Mei,eu tin minte ca am citit pe aici ca si barbatii pot face candidoza si ca ar fi indicat sa ia antimicotic impreuna cu antibioticele. Offline #7 2007-09-14 00:45:31
Re: ce sa fie?
uite ca asta chiar nu stiam...ms oricum pt explicatie... În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #9 2007-09-14 10:36:54
Re: ce sa fie?mda. cred ca aici ne poate ajuta doctoressa. Offline #10 2007-09-14 10:41:00
Re: ce sa fie?eu stiu ca se ia candida..d`aia iti da medicul tratament pt amandoi..si da,fac si barbatii Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #11 2007-09-14 12:36:56
Re: ce sa fie?sigur ca pot face si barbatii. candida nu e bts! medicii dau din exces de zel tratament si pentru partener, el nu e obligatoriu decit in candidozele recidivante, refractare la tratament. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-09-14 16:29:54
Re: ce sa fie?azi a zis k se duce...il intreb diseara ce a facut. a fost racit si a luat antibiotice si inca o carutza de pastile...a facut si injectabil chiar...si eu ma gandeam la candida, dar nu stiam k se manifesta asa si la baietii. va multumesc pt raspunsuri Offline #13 2007-09-14 18:00:18
Re: ce sa fie?poate fi si o reactie alergica, poate de la lenjerie sau intoxicatie, tin minte k a facut si al meu o data niste bubite rosii mici pe penis... Offline #14 2007-09-14 22:16:45
Re: ce sa fie?cica are belanita iritativa (sper k am scris bine) ...ia dat tratament..acu sper sa se faca bine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|