homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prima folie de Ac si am niste nelamuriri

#1 2010-04-27 23:59:49

agu
New member
Inregistrat: 2010-04-20

Prima folie de Ac si am niste nelamuriri

Buna fetelor, acuma sunt la prima folie de Milligest si cu cat citesc mai multe aici pe forum cu atat am si eu mai multe intrebari:) Va rog sa ma ajutati si pe mine..
Prima: Stiu ca pastila e absorbita in primele 4 ore. Daca o vomit sau am scaun moale [in fine, o elimin cumva] pot sa iau in intervalul acela de 12 ore o alta pastila de pe o folie de rezerva ca sa nu fie considerata omisa? Eu asta am inteles din ce am citit si vreau ca sa imi fie lamurit.
A 2-a: pe prospectul de la Milligest scrie: "Daca omiteti sa luati Milligest nu luati doza dubla pt a compensa dozele individuale uitate." Si din cate am observat voi recomadati ca daca uit o pastila sa iau ziua urmatoare 2 totusi. Ce sa fac oare? Sper sa nu fiu in situatia asta repede dar..niciodata nu stii..si macar sa fiu pregatita:)
Multumesc mult puss

#2 2010-04-28 09:15:43

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Prima folie de Ac si am niste nelamuriri

1. daca vomiti in primele 4 ore dupa ce ai luat pastila trebuie sa o inlocuiesti cu alta la fel, pt ca milligest sunt trifazice
in legatura cu scaunele, acestea trebuie sa fie de la 4 apoase pe zi in sus ca sa se considere ca pastila nu si-a facut efectul

2. daca uiti o pastila o iei in momentul in care iti aduci aminte de ea, chiar daca asta inseamna sa iei 2 deodata. daca pe cea uitata o iei cu mai tarziu de 12 ore fata de ora obisnuita, trebuie protectie suplimentara pana inghiti 7 pastile consecutiv

#3 2010-04-28 14:12:53

agu
New member
Inregistrat: 2010-04-20

Deci in primul caz daca o inlocuiesc nu trebuie protectia suplimentara 7 zile:D mersi mult

#4 2010-04-28 14:21:25

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

nu trebuie protectie suplimentara pt ca o inlocuiesti la timp

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.