homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chist ovarian

#1 2010-04-22 12:47:13

adyna333
New member
Inregistrat: 2010-04-22

chist ovarian

Am fost zilele trecute la un ecograf abdominal si mi-au descoperit in ovarul drept un chist de 22.6mm , ovarul fiind de 28.1mm .De aproximativ un an am o deregalre menstruala ,imi venea ciclul la 2 luni acum nu mi-a mai venit de la 1 februarie .Tratament nu mi-a dat deocamdata numai un tonic feminin si a zis sa mai revin peste 2 saptamani . Nu stiu ce sa fac , sunt foarte speriata ,mi-e frica sa nu trebuiasca interventie chirurgicala . Daca aveti vreo parere sau vreun sfat ....

#2 2010-04-22 12:55:07

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: chist ovarian

sfat...sa mergi si la alt doctor...pentru ca nu inteleg de ce n-ai primit tratament ...
de-obicei se prescriu anticonceptionale smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2010-04-22 13:06:25

adyna333
New member

i-am aratat ecografia la un alt medic si a zis ca sa mai astept ca acel chist poate fi foliculul din care se elibereaza ovulul sau asa ceva nu am inteles foarte bine

#4 2010-04-22 13:16:52

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

pai avand in vedere ca pb dureaza de ceva timp...din cauza dereglarii tale hormonale... nu stiu cat ar mai trebui sa astepti...
dar totusi... asteapta 2 sapt si vezi poate ai noroc si nu mai e nevoie de tratament...
oricum in 2 sapt nu se agraveaza incat sa fie nevoie de interventie chirurgicala smile
inainte de operatie normal ar fi sa se incerce cu tratamente... deci nu te gandi asa departe

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#5 2010-04-22 13:39:39

adyna333
New member

ms de raspuns yohanna , sper sa-mi raspunda si doctoressa sa vad ea cam ce parere are , poate fi folicul sau chist ...

Publicitate

loading...

#6 2010-04-28 18:36:14

geomanea
Membru
Inregistrat: 2010-04-28

care imi explicatii si mi-e cu chistu asta...pr mea are asa cv nush de care...si am inteles ca o opereaza si sunt sanse sa numai poata avea copii...e posibil asa cv?...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.