Help Doctoressa!!-2
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
Re: help Doctoressa!!
tttttt a scris:mai sa stii ca si eu am luat luna trecuta antibiotic pt e coli in secretie , si mi-a intarziat cam 8 zile acum , nu stiu daca a fost de la antibiotice sau nu .....
am mai vazut de multe ori cazuri in care dupa antibiotice intarzia menstra insa tot nu inteleg care ar fi explicatia....sunt curioasa acum
- montelo30
- New member
- Inregistrat: 2008-07-02
Inca o intrebare mai am fetelor. Maine termin tratamentul cu antibiotic. De doua zile imi simt limba incarcata si are culoarea alba. Ma gandesc ca ar putea fi candida bucala, numai ca am primit concomitent si nistatin, care in mod normal previne aparitia candidei. E posibil sa fie candida? Am incercat sa tin cat mai mult pe limba nistatinul, desi are un gust rau tare si am incercat si gargara cu bicarbonat de sodiu. E ceva normal?
Si inca ceva ar mai fi, tttttt imi recomandai fara contact sexual inclusiv 7 zile dupa tratamentul cu antibiotic, numai ca eu urmez si tratament pt rana pe col cu ovule cervugid si dureaza cam 2 luni in total, imi este prohibit contactul pe toata perioada, ca mi se pare deosebit de mult, iar doctorul ginecolog nu mi-a spus nimic?
Merci. Sanatate multa!!!
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
nu stiu sa iti raspund , in sensul ca , se recomanda 7 zile pauza tocmai pt a disparea orice risc de a retransmite ureaplasma , in cazul in care desi tratamentul s-a efectuat concomitent , organismele pot elimina diferit bacteria acum ori ai raport sexual cu prezervativ , ori .... cand incepi ovulele cervugid?
cat despre candida incearca sa iei lactobacili , mult iaurt
cel mai sigur , daca ai posibilitate , suna ginecologul si intreaba-l , dar daca din start nu ti-a zis nimic , .. hai poate iti mai raspund si alte fete la intrebarea ta
Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-08-10 08:29:36)
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
montelo30 a scris:Inca o intrebare mai am fetelor. Maine termin tratamentul cu antibiotic. De doua zile imi simt limba incarcata si are culoarea alba. Ma gandesc ca ar putea fi candida bucala, numai ca am primit concomitent si nistatin, care in mod normal previne aparitia candidei. E posibil sa fie candida? Am incercat sa tin cat mai mult pe limba nistatinul, desi are un gust rau tare si am incercat si gargara cu bicarbonat de sodiu. E ceva normal?
Si inca ceva ar mai fi, tttttt imi recomandai fara contact sexual inclusiv 7 zile dupa tratamentul cu antibiotic, numai ca eu urmez si tratament pt rana pe col cu ovule cervugid si dureaza cam 2 luni in total, imi este prohibit contactul pe toata perioada, ca mi se pare deosebit de mult, iar doctorul ginecolog nu mi-a spus nimic?
Merci. Sanatate multa!!!
asa pare a fi, candidoza bucala..., e relativ normal, se va rezolva insa dupa ce termini cu antibioticul pe timpul tratamentului cu cervugid contacte sexuale protejate cu prezervativ...tratament care din cite stiu e in cure, oricum, nu 2 luni intr-una.... pe de alta parte, contactul sexual produce microtraumatism la nivelul colului uterin deci poate compromite eficienta tratamentului...asadar, desi pare(si e0 foarte mult 2 luni de abstinenta sexuala poate merita analizata oportunitatea, pentru maximizarea efectului tratamentului medicamentos...
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- montelo30
- New member
Ovulele cervugid le-am inceput deja. Am apucat sa pun 9, apoi am intrerupt datorita menstrei (asa mi-a recomandat medicul gineco), si azi pun iar pana la 12 ov. Apoi urmeaza o pauza de 2 saptamani si incep a doua cura de 12 ov, cate unul la 3 zile.
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
montelo30 a scris:Ovulele cervugid le-am inceput deja. Am apucat sa pun 9, apoi am intrerupt datorita menstrei (asa mi-a recomandat medicul gineco), si azi pun iar pana la 12 ov. Apoi urmeaza o pauza de 2 saptamani si incep a doua cura de 12 ov, cate unul la 3 zile.
ok, ai voie sa faci se, in pauzele dintre curele de cervugid
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- montelo30
- New member
- Tatiana Dragu
- New member
- Inregistrat: 2009-07-17
IgA si IgM se fac in general pt Chlamydia, n-am vazut sa se faca undeva pt Ureaplasma. Asadar, n-ai cum sa afli de cand ai aceasta bacterie.
Ureaplasma poti s-o ai de pur si simplu in flora vaginala si sa se fi multiplicat excesiv din cauza dereglarilor de flora pe care le-ai avut.
Trebuie intr-adevar , dupa tratament, sa vezi care-i treaba cu colul deschis...
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
eu am facut si pentru ureaplasma si mycoplasma
- montelo30
- New member
Tatiana Dragu a scris:IgA si IgM se fac in general pt Chlamydia, n-am vazut sa se faca undeva pt Ureaplasma. Asadar, n-ai cum sa afli de cand ai aceasta bacterie.
Ureaplasma poti s-o ai de pur si simplu in flora vaginala si sa se fi multiplicat excesiv din cauza dereglarilor de flora pe care le-ai avut.
Trebuie intr-adevar , dupa tratament, sa vezi care-i treaba cu colul deschis...
Multumesc pentru raspuns. Cand mi s-a luat analiza, mi s-a luat concomitent pt clamidia, mycoplasma si ureaplasma si primele doua au iesit negative, iar ureaplasma pozitiva. Dupa terminarea tratamentului voi merge sa repet analiza pt ureaplasma. E recomandat sa repet si pt clamidia si mycoplasma?
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
Daca ele au fost negqative, nu cred ca e cazul sa repeti analiza si pentru ele.
Fericita mamica de Aida Maria!
- Tatiana Dragu
- New member
- Inregistrat: 2009-07-17
tttttt a scris:eu am facut si pentru ureaplasma si mycoplasma
unde?
montelo, repeti doar analiza care ti-a iesit pozitiva. tine-ne la curent
Ultima oara a fost editat de Tatiana Dragu (2009-08-17 21:58:07)
- montelo30
- New member
Tatiana Dragu a scris:montelo, repeti doar analiza care ti-a iesit pozitiva. tine-ne la curent
Merci mult. Sigur, va tin la curent. Sanatate multa!
- geomanea
- Membru
- Inregistrat: 2010-04-28
daca te operezi de chist...risti sa numai poti face copii???????? in ce caz???.....si exista chist interior si exterior???? si ce e chistu asta??? raspundeti-mi si mie va rog
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
Poti avea in continuare sa ai copii daca iti scoate chistul si ramane ovarul sanatos.
Fericita mamica de Aida Maria!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|