homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Citire repartitoare de caldura

#1 2010-04-29 20:08:40

elenus210784
New member
Inregistrat: 2006-03-02

citire repartitoare de caldura

Buna

Din data de 1 mai se va opri caldura in oras, astfel ca cei de la firma de repartitoare au anuntat ca vor veni maine sa citeasca repartitoarele de pe calorifere. In anuntul postat de ei este specificat ca deplasarile ulterioare pentru citire vor fi cu plata suportate de catre cel care nu a fost gasit acasa.
Intrebare: sunt obligatorii acele verificari? Si daca nu il primesc pt ca oricum acum 2 zile administratoarea a facut citirile si la repartitoare si la apometre, oare va avea vreo consecinta neplacuta?
V-ati mai confruntat cu asa ceva pana acum?
Tin sa mentionez ca oricum nu mi se pare ok ca un strain sa vina si sa se plimbe prin casa mea, iar eu sa stau cuminte pana el isi termina treaba. Citirile oricum au fost luate de catre administratoare, plus ca la o adica si eu pot sa-i cites indexul fara ca el sa intre la mine in casa.

#2 2010-04-29 20:10:18

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: citire repartitoare de caldura

din cate stiu indezul i se da tot administratorului asa ca poti sa le citesti frumos si sa te duci cu citirea la administratie

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#3 2010-04-29 22:03:56

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

roll si la mine vin dar eu nu le-am deschis in viata mea usa! nu stiu cum e in alte parti, dar la mine pe scara exista o cutie pe care scrie "administratie" din care pot sa isi ia frumos hartiuta si sa ma scuteasca tongue

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#4 2010-04-30 12:23:10

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

la mine au venit ei personal mereu,in fiecare luna de iarna...nu am avut probleme..a fost ok..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.