|
Nu esti logat.
Vreau sa schimb ora de luat anticonceptionalele#1 2010-04-29 23:08:43
vreau sa schimb ora de luat anticonceptionalelebuna as vrea si eu un sfat, urmeaza sa incep a 3 folie de marvelon 21 ,dar as vrea sa schimb ora .eu le luam la ora 23 dar as vrea sa le iau la ora 8 dimineata ,ar fi vreo problema? astept raspunsurile voastre Offline #2 2010-04-29 23:25:24
Re: vreau sa schimb ora de luat anticonceptionalelein ziua in care trebuie sa iei in mod normal prima pastila din folie...in loc sa o iei la ora 23 ia-o la 8 dimineata, si nu o sa fie nicio problema... ...astfel o sa scurtezi putin pauza ca sa zic asa...important este sa nu o lungesti ...sper ca m-ai inteles... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-04-30 13:26:16
Re: vreau sa schimb ora de luat anticonceptionaleleda am inteles multumesc mult pentru ajutor Offline #4 2010-04-30 13:33:32
Re: vreau sa schimb ora de luat anticonceptionalelecu placere!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|