|
Nu esti logat.
Pilozitate excesiva-2#20 2010-03-21 20:39:10
Re: Pilozitate excesiva
da-mi te rog detalii despre epilarea definitiva. de ex unde te epilezi, cat costa, cate sedinte faci pana scapi de par complet, etc etc Offline #21 2010-04-30 15:42:28
Re: Pilozitate excesivaNu stiu ce tratamente mai exista dar acest tratament cu Diane 35 m-a distrus,in octombrie fac 3 ani de cand le folosesc,pilozitatea nu s-a redus deloc,dar in schimb ovarele nu mai sunt polichistice,asa mi s-a spus la ecograf.M-am gandit ca numai tratamentul pe care il fac barbatii dupa operatia de schimbare a sexului ma poate ajuta,am vazut o emisiune cu un tip care s-a facut femeie si facea un tratament ca sa-i pice barba si parul de pe corp,dar nu a specificat ce lua.M-am interesat si de epilarea definitiva cu laser,dar trebuie sa ma rad peste tot,in zonele cu probleme si imi e frica,daca nu imi reuseste ce fac,raman ca o maimuta?ca de la lama se ingroasa si se indeseste.Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.va pup. Ultima oara a fost editat de HaselnuBchen (2010-04-30 15:44:35) HaselnuBchen Offline #22 2010-04-30 15:43:40
Re: Pilozitate excesivacu un endocrinolog ai vorbit? exista tratamente care scad testosteronul si, implicit, scad pilozitatea Offline #23 2010-04-30 15:47:16
Re: Pilozitate excesiva
testosteronul este normal,asa mi-a aparut cand am facut analizele,toate au fost bune,ca si cand nu aveam nimic,numai ovarele au fost polichistice dar acum sunt normale,dar pilozitatea tot asa este,chiar nu stiu ce sa mai fac HaselnuBchen Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|