homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pilozitate excesiva-2

#20 2010-03-21 20:39:10

complez
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09

Re: Pilozitate excesiva

ecriss a scris:

M-am confruntat si eu cu aceasta problema, datorata unui nivel mai crescut al testosteronului si totusi in limitele considerate normale. Am facut tratament cu Diane 35 timp de 6 luni dupa care am renuntat deoarece ma dureau foarte rau sanii iar doctorul endocrinolog a spus ca nu are ce alt tratament sa imi dea, mai ales ca nu aveam nici o problema hormonala. Oricum tratamentul nu a avut nici un efect.

Intr-un final am apelat la epilare definitiva si pot sa spun ca e solutia ideala, m-a scapat de complexele pe care le aveam datorita pilozitatii. Fac tratamentul pentru picioare si de curand am inceput si zona inghinala.Dezavantajul ar fi pretul destul de ridicat, dar eu zic ca se merita.

da-mi te rog detalii despre epilarea definitiva. de ex unde te epilezi, cat costa, cate sedinte faci pana scapi de par complet, etc etc

#21 2010-04-30 15:42:28

HaselnuBchen
New member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2008-11-27

Nu stiu ce tratamente mai exista dar acest tratament cu Diane 35 m-a distrus,in octombrie fac 3 ani de cand le folosesc,pilozitatea nu s-a redus deloc,dar in schimb ovarele nu mai sunt polichistice,asa mi s-a spus la ecograf.M-am gandit ca numai tratamentul pe care il fac barbatii dupa operatia de schimbare a sexului ma poate ajuta,am vazut o emisiune cu un tip care s-a facut femeie si facea un tratament ca sa-i pice barba si parul de pe corp,dar nu a specificat ce lua.M-am interesat si de epilarea definitiva cu laser,dar trebuie sa ma rad peste tot,in zonele cu probleme si imi e frica,daca nu imi reuseste ce fac,raman ca o maimuta?ca de la lama se ingroasa si se indeseste.Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.va pup.

Ultima oara a fost editat de HaselnuBchen (2010-04-30 15:44:35)

HaselnuBchen

#22 2010-04-30 15:43:40

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

cu un endocrinolog ai vorbit? exista tratamente care scad testosteronul si, implicit, scad pilozitatea

#23 2010-04-30 15:47:16

HaselnuBchen
New member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2008-11-27

gargarita a scris:

cu un endocrinolog ai vorbit? exista tratamente care scad testosteronul si, implicit, scad pilozitatea

testosteronul este normal,asa mi-a aparut cand am facut analizele,toate au fost bune,ca si cand nu aveam nimic,numai ovarele au fost polichistice dar acum sunt normale,dar pilozitatea tot asa este,chiar nu stiu ce sa mai fac

HaselnuBchen

#24 2010-04-30 15:52:13

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ai facut si testosteronul liber?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.