|
Nu esti logat.
Mi-au crescut sanii dupa anticonceptionale. Ce sa fac?#1 2010-05-02 13:41:23
Mi-au crescut sanii dupa anticonceptionale. Ce sa fac?Ma numesc Adriana si am 20 de ani. Acum 3 saptamani am inceput sa iau anticonceptionale, Logest. Nu le-am luat de capul meu, ci mi-au fost recomandate de medicul ginecolog la care am mai facut niste controale pe perioada de 1 an. Offline #2 2010-05-02 13:51:29
Re: Mi-au crescut sanii dupa anticonceptionale. Ce sa fac?nu vor creste f mult...deci nu te speria "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2010-05-02 20:29:10
Re: Mi-au crescut sanii dupa anticonceptionale. Ce sa fac?se poate intampla sa creasca sanii si dupa 2 ani de anticonceptionale? tocmai mi s-a terminat menstra, dar am niste dureri de sani de nu mai pot, s-au si umflat putin iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|