|
Nu esti logat.
Ciudat...#1 2007-09-15 22:05:51
ciudat...Buna!Va deranjez si eu cu o intrebare ... Mi se intampla un lucru kre ma nelinisteste si nu stiu ce sa mai cred.Pe 1 august am facut ultima data sex cu prietenul meu.Pe 8 august mi`a venit ciclu.In ultimele 5-6 luni mi`a venit la interval de 34 de zile dar din august pana acum nu mi`a mai venit.Nu am folosit decat prezervativ,kre dupa acel contact nu a fost in niciun caz spart.Exista vreo legatura intre cele 2 evenimente?Sau posibilitatea sa fi ramas cumva insarcinata?Sau ce explicatie mi`ati putea da pt faptul k mi`a intarziat dupa atata timp?Multumesc anticipat! Offline #2 2007-09-15 23:28:15
Re: ciudat...ti-a intirziat 4 zile eu zic sa mai astepti si daca te simti tu mai linistita poti sa faci un test de sarcina.dar daca nu s-a spart prezervativul nu e pb si oricum pe 1 august nu erai in perioada fertila la un ciclu de 34 zile,daca zici ca ai avut pe 8 august. Ultima oara a fost editat de rayuela (2007-09-15 23:29:46) iubind dincolo de moarte Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|