homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cervugid Rezultate -pap normal?

#1 2010-05-02 19:22:53

cristinuk
Full member
Inregistrat: 2007-03-15

Cervugid Rezultate -pap normal?

Buna,

Am si eu o intrebare legata de Cervugid. L-a folosit cineva pentru "tratarea" HPV? Chiar da rezultate si testul Pap se normalizeaza? Eu am inceput saptamana asta un tratament cu Cervugid ovule, in urma unui Pap cu rezultat LSIL. Intre timp astept rezultatele testarii HPV... insa ma macina aceasta intrebare intrucat pe prospect scrie ceva de genul.. in aproape toate cazurile in urma tratamentului s-a ajuns la normalizarea rezultatelor citotestelor.  Asta ce inseamna...? virusul se mai transmite? mai este activ?

mersic pt raspunsuri

#2 2010-05-02 21:37:01

persifona
Vizitator

Re: Cervugid Rezultate -pap normal?

cristinuk, i-am lasat link doctoressei

#3 2010-05-02 21:46:06

cristinuk
Full member
Inregistrat: 2007-03-15

Mersi mult persifona
Mai astept pareri, raspunsuri smile

#4 2010-05-03 14:30:50

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

cristinuk a scris:

Buna,

Am si eu o intrebare legata de Cervugid. L-a folosit cineva pentru "tratarea" HPV? Chiar da rezultate si testul Pap se normalizeaza? Eu am inceput saptamana asta un tratament cu Cervugid ovule, in urma unui Pap cu rezultat LSIL. Intre timp astept rezultatele testarii HPV... insa ma macina aceasta intrebare intrucat pe prospect scrie ceva de genul.. in aproape toate cazurile in urma tratamentului s-a ajuns la normalizarea rezultatelor citotestelor.  Asta ce inseamna...? virusul se mai transmite? mai este activ?

mersic pt raspunsuri

evident ca virusul e activ, normalizarea testelor inseamna ca eventualele leziuni existente la nivelul colului se cicatrizeaza(se vindeca) ...deci el nu trateaza virusul, ci  eventual  leziunile de col, indiferent care e cauza lor

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.