|
Nu esti logat.
A doua pilula uitata#1 2007-09-16 12:04:23
a doua pilula uitatadaca pierd a doua pilula din prima folie de marvelon si nu o mai iau in ziua doua si restul le iau in continuare,mai sunt protejata dupa 7 pilule sau doar de luna viitoare? iubind dincolo de moarte Offline #2 2007-09-16 12:06:57
Re: a doua pilula uitataDupa 7 pilule. Offline #3 2007-09-16 12:54:09
Re: a doua pilula uitatasi daca in total se fac 20 pastile nu are nimk?neluind una sunt 20.eu am luat aseara dar paranoica cum sunt,mi s-a parut ca nu mai e pastiluta pe limba si am verificat...era:)apoi am zis sa beau apa ca cine stie poate cade cumva...am baut si cu gura plina de apa nu simteam pastila si mi-era ca poate cade sau ceva.pina la urma am inghitit dar fiind mica si in apa nu o simteam.in gura nu mai era.putea sa cada in pahar si sa se dizolva si eu de fapt sa nu o fi inghitit?m-am uitat in pahar dar nu se vedea nimik.nu cred ca se dizolva asa repede,nu?pe jos nu e! stiu ca suna a paranoia,dar e a 2-a pastila din viata mea si mi-e teama ca poate s-a pierdut si eu nu am realizat.e absurd stiu.cred ca o simteam daca imi cadea din gura,nu?sau daca se dizolva in pahar.chestia e ca e asa mica incit nu o simteam nicaieri.daca ar spune cineva ce spun eu as zice ca e nebuna.dar citeodata imi pierd increderea in ce fac....e stupid,nu? iubind dincolo de moarte Offline #4 2007-09-16 12:58:33
Re: a doua pilula uitatad'oh calmeaza-te fato toate fetele de pe forumu-ul asta care iau AC au fost la un moment dat la prima pastila din prima folie...si nu cred ca au reactionat asa....va fi ok mami de minuni Offline #5 2007-09-16 13:10:24
Re: a doua pilula uitatastiu ca sunt nebuna...cind aveam examene si stiam ca faceam tot si proful zicea ai luat 10,eu intrebam 3-4 colegi sa ma conving...cred ca am problemute la capsor:) o sa stau linistita! nu stiu de ce simt nevoia sa spuna oamenii de 10 ori ce stiu...am nevoie sa mi se confirme mereu..uf!!!o fi si stresul ca am examen la master miercuri si m-am saturat sa invat!pupik.si inca ceva,daca in prospect scrie sa iau marvelonul din prima zi,nu e rau ca am luat din a doua?de ce nu spun in prospect si chestia asta?ca poti sa o iei si in alta zi dar cu protectie 7 zile?cu protectia stau cu bine ca sunt departe de iubit acum pentru o sapt. poate mai mult. cred ca la batrinete o sa innebunesc de cite pb imi fac,daca nu ii innebunesc pe cei din jur inainte.cind i-am povestit prietenului meu de chestia cu pastila ridea in hohote la tel. iubind dincolo de moarte Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|